Ben jij een droomambassadeur voor Kantelpunt?

Hoe mooi is dat... Samen maken we van de wereld een bezielde maatschappij! 

Al mijn ambassadeurs draag ik daarom een warm hart toe. Misschien ben of was je klant bij mij, misschien ben je een gelijkgestemd collega of medemens en deel je mijn missie of visie? In al die gevallen: dank je wel.

Waar jouw ambassadeurschap precies voor zorgt, valt niet altijd te meten. Het is jouw intentie die telt en die het verschil maakt: dank je wel daarvoor!

Op het moment dat iemand klant van Kantelpunt wordt dankzij jouw inspiratie, is jouw bijdrage wel heel meetbaar en dan verwelkom ik jou graag bij 'mijn droomambassadeurs'. Beschouw het als mijn manier om mijn dankbaarheid extra kracht bij te zetten. En wees gerust: je vertoeft in mooi gezelschap! Vul je hier je gegevens in?

 

 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren.
 • Vul hier vrijblijvend je telefoonnnummer in volgens dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx.
 • Vul hier je website in, als je die hebt. DIt is geen verplicht veld, geen zorg.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ja, ik wil als klant droomambassadeur voor Kantelpunt worden

 • Ben jij enthousiast over jouw kanteltraject?
 • Vind jij dat veel meer mensen baat kunnen hebben bij een moment van stilstaan, van zelfreflectie om dan stappen te zetten in de richting van hun gedroomde toekomst?
 • Ken jij iemand wiens zelfvertrouwen wel een boost kan gebruiken?
 • Zou een klankbordgesprek voor een geliefde zo'n mooi geschenk zijn?
 • Mogen er wat jou betreft veel meer Kantelaars komen, mensen die niet enkel dromen over meer zingeving in hun leven ervaren dankzij werk dat echt bij hen past, maar die ook concrete stappen in die richting zetten? En die vervolgens niet daar stoppen, maar van de hele wereld een bezielde plaats willen maken waarin iedereen dat geluk mag ervaren?

Mooi, kies zelf op welke van volgende wijzen jij daar je steentje in bijdraagt en hou je niet in om te combineren :


Schrijf een review op Google en / of Facebook over jouw eigen ervaringen met kantelen

Ja, ik schrijf een referentie op Google

Ja, ik beveel Kantelpunt graag aan op Facebook

Zo vertel je een inspirerend verhaal:

 • Hoe voelde jij je voor je naar Kantelpunt kwam?
 • Wat bracht het traject jou?
 • Hoe voel je je nu?

Je kan ook gewoon sterretjes uitdelen als dat beter voelt...


Bezorg mij een klantreferentie voor op de kantelpuntwebsite

Ik neem jouw aanbeveling graag over op de Kantelpuntwebsite en ik plaats er overigens met plezier linken bij naar jouw pagina of blog - als je die hebt - of naar jouw LinkedInprofiel mocht je werk zoeken. Werken aan je personal branding mag je overal doen, dus ook op deze website. Toch liever anoniem? Ook dat kan...

Klik op de knop hieronder, bezorg mij jouw verhaal dat je graag op de site wil zien verschijnen en ik breng het in orde. Mocht je ooit liever je tekst verwijderd of aangepast zien, ben ik slechts een mailtje van jou verwijderd: ilse@kantel.be.

Ja, ik bezorg jou mijn verhaal om op je website te zetten


Vertel jouw kantelverhaal aan anderen

Woorden creëren werelden: jouw enthousiaste verhalen over jouw ervaringen met kantelen, inspireren andere mensen om ook te reflecteren over hun eigen situatie. Hou er wel rekening mee dat ieder mens zijn of haar eigen groeiproces heeft: pushen in een richting die voor jou gewerkt heeft, werkt vaak averechts.

Uitstralen hoe gelukkig jij je voelt en benoemen hoe dat gekomen is wanneer men je ernaar vraagt, is de meest liefdevolle, verbindende manier om anderen te enthousiasmeren zelf te kantelen...

Dank je wel...

Ilse Schorrewegen

http://www.kantel.be/droomambassadeur-voor-kantelpunt/

Share This