Herken jij dit?

Sta jij als hoogopgeleid kenniswerker op een professioneel kantelpunt en wil jij nu werken aan meer voldoening in je leven? Dat voelt wankel, nietwaar? Misschien herken jij je hier wel in:

 • ik zit in een gouden kooi en wil eruit, maar ik durf mijn zekerheden niet opgeven
 • meer waardering krijgen voor mijn bijdrage en inzet, gezien worden: dat is wat ik wil. Kan iemand daarbij helpen?
 • tot mijn pensioen met volle goesting en in goede gezondheid blijven schitteren, is wat ik wil, maar hoe doe ik dat?
 • dat eindeloos gepieker achterlaten, kan dat echt? Hoe dan?
 • ik wil - of ben genoodzaakt door omstandigheden om - een nieuwe levensfase aan te vatten van meer werken, minder werken, anders werken, elders werken, niet meer werken: hoe pak ik dat aan, het is nogal veel om in mijn eentje te bevatten...
 • van statuut veranderen: durf en kan ik dat wel, kan iemand mij onafhankelijk arbeidsmarktadvies geven?
 • ik ben 45+ én ambitieus, hoe krijg ik dat verkocht?
 • ik wil weer leven na herstel van mijn burn-out - of iets dat daar op trekt - hoe geef ik dat leven best vorm zodat ik niet herval?
 • hoe raak ik over de boosheid van dat ontslag dat ik niet zag aankomen?

Dan zit je goed bij Kantelpunt...

Goed nieuws: je bent niet alleen, er is hulp. Wellicht is individuele levensloopbaancoaching iets voor jou... Lees hier meer over het dienstenaanbod van Kantelpunt, op maat van mensen die op een professioneel kantelpunt staan en voel 'ns wat het met je doet...

Nog beter nieuws: een telefonisch kennismakingsgesprek met een kantelaar is altijd gratis en een goede start om af te stemmen of er een klik is tussen jou en mij als begeleider: vraag mij via deze link om jou te contacteren en ik bel je op, zonder verplichting van jouw kant.

Het beste nieuws: zelfstandigen hebben OOK recht op gesubsidieerde loopbaanbegeleiding... Hoe cool is dat, beste freelancer, beste zaakvoerder of entrepreneur? Voor één keer hoef jij het eens niet je eentje te dragen. En je weet: hulp durven vragen, is een teken van écht leiderschap.

Ja, ik kom eerst 'ns graag proeven van kantelen alvorens in een traject te stappen, hou me op de hoogte van toekomstige ontmoetingsmomenten
 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Misschien wil je graag een privé-mailadres ingeven.
 • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren, dat is wat persoonlijker dan via mail. Vul het in zoals dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx. Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Geen probleem, dit is geen verplicht veld.
 • Kantelen begint hier! Vul hier jouw vraag of mededeling in. Als je wil, kan je hieronder aanvinken wat de aanleiding van jouw kantelvraag is.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Twijfel je nog, of hou je er niet van om gebeld worden? Kom dan proeven van kantelen.

Speciaal voor jou ontwikkelde ik de mogelijkheid om te komen kennismaken en proeven van mijn aanpak op maat van creatieve, mature kenniswerkers die net even anders is dan standaard loopbaanbegeleiding en outplacement.

Wil jij er graag de eerstvolgende keer bij zijn? Vul dan meteen het formulier hiernaast - hieronder als je op een smartphone leest - in, ik hou je dan op de hoogte wanneer het eerstvolgende ontmoetingsmoment eraan komt. Dat kan een wandeling zijn, een workshop of lezing, een lunch of theemoment. Soms één op één, soms in kleine, veilige groep. Wat het ook wordt, het zal in ieder geval een verrassende ervaring zijn én je zal met meer zelfkennis vertrekken dan je kwam. Fijn om weten: je inschrijven om op de hoogte gehouden te worden, verplicht je niet tot deelname. Ik informeer je vrijblijvend.

Waar wacht je nog op? Zet de eerste stap - da's meteen de lastigste, geloof me - in kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening en zingeving schenkt!

Vul je gegevens in en/of registreer je op Kantelnieuws.

Tot gauw!

Ilse Schorrewegen

Kantelaar bij Kantelpunt

Ja, inspireer me alvast via jouw maandelijkse nieuwsbrief Kantelnieuws:

Share This