Proeven van kantelen kan opnieuw binnen:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat?

Begeleiding en organisatie van deze interactieve werksessie in kleine groep van maximum 8 personen is in handen van kantelaar Ilse Schorrewegen met als doel jou - vrijblijvend - te laten proeven van levensloopbaanbegeleiding. Schrijf je snel in via het formulier hieronder want vol = vol!

We gaan in kleine groep aan de slag met reflectie over 'werk' zoals ik dat ook tijdens individuele coachingstrajecten doe. Zo kan jij ontdekken of mijn aanpak - die net even anders is -  voor jou werkt. Je krijgt een beter zicht op welke van de coachingstrajecten best bij jouw behoefte aansluit en meteen kan je voelen of het klikt tussen jou en mij. Een goede klik tussen jou en je coach is immers noodzakelijk bij elk type van persoonlijke begeleiding.


Weet je wat zo leuk is aan 'proeven'?

  • Je hebt geen enkele verplichting om na de proeverij verder met Kantelpunt in zee te gaan
  • Je ontmoet in alle discretie andere mensen die op een professioneel kantelpunt staan en je leert van elkaar 
  • Je zet die belangrijke eerste stap in het kantelen naar een professioneel leven waarin je meer voldoening ervaart
  • Sowieso ga je met een breder denkkader naar huis dan je gekomen bent

Je komt 'proeven': je bent je vrijblijvend aan het oriënteren hoe jij van dat professionele kantelpunt waarop je je nu bevindt een opportuniteit voor persoonlijke groei kan maken. Je hebt hier dus alles bij te winnen, niets te verliezen.

PS: Ik heb voor jou op deze pagina de veel gestelde vragen (FAQ) over levensloopbaanbegeleiding gebundeld en hier lees je referenties van tevreden klanten die jou voorgingen in het kantelen. Doe daar alvast inspiratie op...

Voor wie?

Als Kantelaar richt ik mij op een specifieke doelgroep, namelijk creatieve, ervaren, theoretisch opgeleide kenniswerkers die bewust willen kantelen naar een leven dat meer voldoening schenkt. Jij bent met andere woorden op zoek naar zingeving & impact en naar begeleiding om die zingeving minstens deels te vinden via je professionele activiteiten. Je gebruikt hoofdzakelijk 'je hoofd' om je werk te kunnen doen. 

Hoewel ik veel managers / leidinggevenden onder mijn klanten spot, is het niveau waarop je werkt of de functie die je momenteel bekleedt niet belangrijk, noch je statuut: zowel zelfstandigen, als werknemers, als ambtenaren zijn welkom. Jouw diploma is op zich niet relevant. Wel jouw denkniveau en idealiter is dat minstens van bachelorniveau. Tevreden klanten hebben een grote bereidheid om het eigen aandeel in hun huidige situatie onder ogen te willen zien én ze delen de oprechte intentie om stappen vooruit te zetten in hun leven.

Constructieve dwarsliggers, creatieve generalisten en corporate rebels heet ik bijzonder welkom. Wie ontdekt dat hij of zij niet helemaal in 'één hokje' past en er misschien ook niet (meer) wil in passen, voelt zich immers erg aangesproken door mijn aanpak als Kantelaar die zich op vele manieren onderscheidt van wat ik wel eens 'traditionele loopbaanbegeleiding' durf noemen.

Vraag je je af wie er zo nogal bij een Kantelaar terecht komt, lees dan deze ervaringen van andere klanten.

Twijfel je of jij je op je gemak gaat voelen tijdens een proeverij, bel me dan: +32 477 30 66 99. Ik beloof je een eerlijk antwoord en verwijs met veel liefde door naar iemand anders binnen mijn uitgebreid netwerk als die persoon jou beter van dienst kan zijn.

Wanneer?

Het volgende evenement is voorzien op zaterdag 20/04/2018 van 10:00-13:00 uur.

Probeer je tijdig aanwezig te zijn, 10 minuutjes op voorhand? Dan kan je je in alle rust installeren zodat je je op je gemak voelt van bij de start.

Past deze datum jou niet? Laat het me weten als je op de hoogte wenst gehouden te worden van toekomstige evenementen.

Een telefonisch kennismakingsgesprek is overigens altijd gratis en daar hoef je je zelfs niet voor te verplaatsen: vraag het hier aan of bel me zelf op: +32 477 30 66 99.

Waar?

Je bent welkom in mijn praktijk te Lier, op de Benedenbaan 26

Kom je te voet, met de fiets of het openbaar vervoer?

't is ongeveer 30 minuten aangenaam stappen van aan het station door centrum Lier. Het station van Lier ligt op 12 minuten fietsen - je kan er blue bikes huren en je kan je fiets 'parkeren' achter de praktijk, tegen de terraswand, aan het einde van de oprit. Breng je plooifiets gewoon mee binnen. Vlakbij de praktijk zijn er verschillende haltes van De Lijn.

Kom jij met de wagen?

Je bereikt de Benedenbaan ofwel via de Waversesteenweg, ofwel via de Hoogveldweg, allebei zijstraten van de Aarschotsesteenweg. Let op: de hele wijk is 'uitgezonderd plaatselijk verkeer' en er geldt een maximum snelheid van 30 km per uurDe inrit naast de woning is privédomein, rijd daar dus NIET op aub.

Op de grote, gratis parking De Mol tegenover mijn praktijk is parkeerplaats genoeg, je kan te voet doorsteken naar de Benedenbaan via een wandelpadje. Geef best 'Parking De Mol', Molpoort, of Aarschotsesteenweg 2 in op je GPS en volg de borden 'Molpoort' in Lier. Je draait de parking in ter hoogte van Frituur Ferre en het Cultureel Centrum De Mol, maar kies voor de inrit aan de overzijde, langs de kant van het fitnesscenter en voormalig dansinstituut Walkiers.

Is daar - onverhoopt - toch geen plaats? Dan kan je ook de parking langs de overzijde proberen, of in de Benedenbaan zelf parkeren: er zijn enkele parkeerplaatsen voorzien op zo'n 50 meter stappen van de praktijk, achter het grote witte gebouw waarin vroeger een dansinstituut huisde.

Parkeren voor de deur is het laatste alternatief, respecteer dan wel de rijrichting om boetes te vermijden.

Kan je er deze keer niet bij zijn? Laat het me weten als je op de hoogte wenst gehouden te worden van toekomstige evenementen.

Hoeveel kost het?

Proeven van kantelen is deze keer gratis, ik verwacht enkel van jou dat je je aanwezigheid registreert via het formulier én dat je opdaagt. 


Kan je er deze keer niet bij zijn en wil je heel graag in de toekomst komen proeven? Laat het me weten als je op de hoogte wenst gehouden te worden van toekomstige evenementen of andere ontmoetingsmogelijkheden.

Een telefonisch kennismakingsgesprek is overigens ook altijd gratis: vraag het hier aan of bel me zelf op +32 477 30 66 99.

Meer informatie over de kostprijs van mijn reguliere diensten lees je hier.

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen over kantelpunt evenementen of proeverijen? Klik hier!

Ja, ik kom proeven van kantelen op zaterdag 20/04/2019

Oeps, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de kennismakingssessie op deze datum. Mail mij op ilse@kantel.be om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige sessies. Graag tot een volgende keer!

Wil jij al 'ns proeven van kantelen?

Vraag dan hier de oefening 'In 4 stappen bewuster mijn levensenergie beheren' aan:

 

Jij vult je gegevens in,

Ik bezorg jou de oefening,

Jij zet je eerste kantelstapjes...

Je aanvraag is goed toegekomen, de tips zijn onderweg.

Share This