Sta jij op een professioneel kantelpunt en wil jij nu werken aan meer voldoening in je leven? Dat voelt wankel, nietwaar?

Misschien herken jij deze situaties wel:

 • je zit in een gouden kooi en je wil eruit, maar je durft je zekerheid niet opgeven
 • meer waardering krijgen voor jouw bijdrage en inzet, gezien worden: dat is wat je wil, maar zonder een patser te zijn. Kan iemand daarbij helpen?
 • tot je pensioen met volle goesting en in goede gezondheid blijven schitteren is wat je wil, maar waar krijg je die kans?
 • dat eindeloos gepieker achterlaten, goh, als dat eens kon...
 • die nieuwe levensfase aanvatten: hoe pak ik dat aan?
 • je eigen zaak opnieuw de passie inblazen waarmee je ze ooit startte: zijn er echt mensen die daarbij kunnen helpen?
 • is er nog leven na de burn-out (of iets dat daar op trekt)?
 • hoe recupereer ik van dat ontslag dat ik niet zag aankomen?

Goed nieuws: je bent niet alleen en  je hoeft dit niet in je eentje door te maken, er is hulp. Wellicht is individuele levensloopbaancoaching iets voor jou...

Weet jij dat de Vlaamse overheid levensloopbaanbegeleiding financieel ondersteunt via loopbaancheques die geldig zijn voor werknemers én zelfstandigen? Het individueel inschakelen van een professionele coach - die erkend is door VDAB - wordt op die manier financieel laagdrempelig. Jij betaalt voor een coachingstraject van 8 uur - met een waarde van €1100 - zelf slechts €80. De overheid past het verschil bij. Je werkgever wordt hier niet bij betrokken, alles wordt in strikte confidentialiteit afgehandeld tussen jou, VDAB en je coach.

Geïntrigeerd? Klik hier om ervaringen van mensen die jou voorgingen te lezen.

Nog beter nieuws: een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd gratis en een goede start om af te stemmen of er een klik is tussen jou en mij als begeleider: vraag mij via deze link om jou te contacteren en ik bel je op.

Twijfel je nog een beetje of levensloopbaanbegeleiding is waar jij nu nood aan hebt? Kom dan 'ns proeven van mijn aanpak op maat van creatieve, mature kenniswerkers die net even anders is dan de standaard loopbaanbegeleiding. Dat kan tijdens een éénmalige werksessie in een kleine groep van maximum 8 personen. Na inschrijving & overschrijving van €20 ben je welkom om 20:00 uur op donderdag 14/12/2017 in Lier in Ontmoetingscentrum Het Looks.

Klinkt dat als een goed plan en wil jij zeker zijn van je plekje? Vul dan meteen het formulier hiernaast in, je ontvangt dan het bankrekeningnummer waarop je kan overschrijven via persoonlijk bericht, op het mailadres van jouw keuze. Wacht er niet mee want de plaatsen zijn beperkt, om een persoonlijke aanpak in een veilig kader te kunnen garanderen.

Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren...stop er NU mee en kom proeven van kantelen.

Kan je er niet bij zijn op één van de voorziene datum en wil je graag op de hoogte blijven van toekomstige evenementen? Laat het me weten via deze link.

Inschrijving op kennismakingssessie 14 december 2017

Oeps, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de kennismakingssessie op deze datum. Mail mij op ilse@kantel.be om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige sessies. Graag tot een volgende keer!

Proeven van kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening schenkt, kan opnieuw binnen:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat?

Een interactieve werksessie in kleine groep van maximum 8 personen. Facilitatie en organisatie door kantelaar Ilse Schorrewegen. Schrijf snel in want vol = vol!

We gaan in kleine groep aan de slag met zelfreflectie-oefeningen die ik ook tijdens individuele coachingstrajecten inzet: zo kan jij ontdekken of deze aanpak voor jou werkt. Meteen kan je voelen of het klikt tussen jou en mij, want een goede klik tussen jou en je coach is noodzakelijk bij elk type persoonlijke begeleiding.

Weet je wat zo leuk is aan 'proeven'?

 • Je hebt geen enkele verplichting om na de kennismakingssessie verder met Kantelpunt in zee te gaan
 • Je behoudt al je uren van je loopbaancheques - als je daar recht op hebt - want je betaalt zelf éénmalig €20 bijdrage
 • Je hebt geen enkele goedkeuring van VDAB nodig om naar een kennismakingssessie te komen
 • Je bent helemaal vrij om na deze avond te concluderen dat kantelen toch niets voor jou is...
 • Sowieso ga je met meer kennis naar huis dan je gekomen bent

Je komt gewoon proeven: je bent je immers vrijblijvend aan het oriënteren hoe jij van dat professionele kantelpunt waarop je je nu bevindt een opportuniteit voor persoonlijke groei kan maken. Je hebt dus alles te winnen, niets te verliezen.

Voor wie?

Theoretisch hoger opgeleide, ervaren, mature kenniswerkers - zowel zelfstandigen als mensen die werken in dienstverband - die op een professioneel kantelpunt staan en bewust willen kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening schenkt, begeleid ik graag.

Constructieve dwarsliggers, creatieve generalisten en corporate rebels zijn erg welkom. Wie ontdekt dat hij of zij niet helemaal in 'een hokje' past en er eigenlijk ook niet (meer) wil in passen, voelt zich erg aangesproken door mijn aanpak die zich op vele manieren onderscheidt van de traditionele loopbaanbegeleiding.

Wanneer?

Het volgende evenement is voorzien op donderdag 14/12/2017 van 20:00-22:00 uur.

Probeer je tijdig aanwezig te zijn, 10 minuutjes op voorhand? Dan kan je je in alle rust installeren zodat je je op je gemak voelt van bij de start.

Past de datum jou niet? Laat het me weten als je op de hoogte wenst gehouden te worden van toekomstige evenementen.

Een telefonisch kennismakingsgesprek is overigens altijd gratis: vraag het hier aan.

 

Waar?

Je bent welkom in Ontmoetingsruimte / Bistro / Restaurant 't Looks te 2500 Lier, Ros Beiaardstraat 13 in zaal Chevalier, op de eerste verdieping. Let op, dat is een ander adres dan het praktijkadres van Kantelpunt.

Je bereikt deze gezellige zaal via de toegang tot de Bistro of het Restaurant. Vraag aan de bar even naar het evenement van Kantelpunt en men wijst je graag de weg langs de trap achter de bar naar boven. Bestel gerust meteen een drankje op naam van Kantelpunt dat je niet hoeft te betalen, het is inbegrepen in het bedrag dat jij op voorhand via overschrijving betaalt.

Parkeren kan betalend via Parkmobile, voor de deur (€ 0.80 per uur, max €4.50 per dag - maandag t/m zaterdag, 9:00-19:00 uur. Max. 10 uur), of gratis op parking Zaat, aan de andere kant van de Nete, over de brug. Soms kan je betalend parkeren in winkelstraat de Berlarij en er is op 10 minuten wandelen ook nog een andere betalende parking aan de Gasthuisvest.

Er zijn bushaltes vlakbij - plan hier je route - en je kan aan het station van Lier een bluebike huren die je makkelijk kan stallen.

Kan je er deze keer niet bij zijn? Laat het me weten als je op de hoogte wenst gehouden te worden van toekomstige evenementen.

Hoeveel kost het?

Je betaalt €20 inclusief BTW en daarin zijn dranken inbegrepen, alsook het materiaal dat je meekrijgt. Je schrijft het bedrag op voorhand over, je ontvangt een factuur voor het bedrag van €20 die meteen telt als toegangsbewijs. Je ontvangt alle details na je inschrijving.

Kan je er deze keer niet bij zijn en wil je heel graag komen? Laat het me weten als je op de hoogte wenst gehouden te worden van toekomstige evenementen.

Een telefonisch kennismakingsgesprek is overigens altijd gratis: vraag het hier aan.

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen over een kantelpunt evenement? Klik hier!

Share This