Wil jij kantelen?

Sta jij op een professioneel kantelpunt? Dat voelt wankel, nietwaar?

Je loopt rond met een knagend gevoel, een sluimerend verlangen naar helderheid in de chaos, meer zekerheid of inzicht. Zelfvertrouwen ook, moed om iets te veranderen, richtingJe lichaam snakt naar rust en je hoofd wil duidelijkheid. Je draait echter in cirkeltjes, neerwaartse spiralen en wordt er moe van, zo moe!

Jij vindt het belangrijk om impact te hebben, gehoord te worden, erkenning en waardering te krijgen voor jouw bijdrage en je merkt dat het op dat vlak niet snor zit in je professioneel leven? Het maakt eigenlijk niet uit of je ontslagen bent, al heel lang wacht op promotie of opslag, graag werk wil maken van je droom als zelfstandige, of je je gewoon graag goed zou willen voelen op je werk, terwijl dat niet het geval is. In al die situaties voel je je immers niet OK. En wanneer je je niet goed voelt, functioneer je na een tijdje ook niet meer zoals jij van jezelf gewend bent. Misschien ervaar je in je privéleven dat je minder geduld hebt, niet veel fut meer hebt en makkelijk boos wordt. Je roommate, partner of kinderen kunnen ervan meespreken:

  • Waar is jouw ondernemingszin, die creativiteit, die gedrevenheid en positiviteit naartoe?
  • Waar zit die fijne partner, warme ouder of happy single verstopt?
  • Waarom kost opstaan jou zoveel moeite tegenwoordig en voel je jaloezie als je gepassioneerde mensen ziet genieten van hun werk en leven?
  • Waarom heb jij het gevoel dat je geleefd wordt, terwijl je het zo graag anders zou willen?

Je herkent jezelf niet meer: zo wil jij helemaal niet zijn! Dat oordeel over jezelf helpt je echter ook niet verder: het duwt je vooral dieper in twijfel en zadelt je ook nog 'ns op met een schuldgevoel. 'Hoe raak ik hier uit?', vraag je je misschien af. En ook: 'ben ik de enige die hiermee zit? Hoe kantel ik die situatie?'

Wel, door zelf te kantelen. Het kantelpunt waarop je nu staat, kan namelijk een schitterende opportuniteit worden voor persoonlijke groei. En daar begeleid ik jou graag bij, als Kantelaar.

Welkom bij Kantelpunt

In plaats van te leven van vakantie naar vakantie wil jij graag een leven uitbouwen waaruit je niet hoeft te ontsnappen. In plaats van je nutteloos of ondergewaardeerd of schuldig te voelen, wil jij zingeving in je leven ervaren. Welkom, dan zit je hier goed. Je leest op de blog inspiratie over kantelpunten in een mensenleven en de opportuniteiten die ze bieden voor persoonlijke groei.

Mensen zoals jij die hier ook tegenaan liepen - want neen, je bent niet alleen! - vertellen hier over hun ervaring met professionele begeleiding op hun kantelpunt: zij zijn overtuigd van de impact die het traject op hun leven heeft gehad en willen jou helpen om ook de stap naar professionele begeleiding te zetten. Lees hun verhaal, laat je door hen inspireren en ontdek dat ook jouw kantelpunt een opportuniteit kan worden voor persoonlijke groei.

De eerste stap daartoe zet jij, door mij te contacteren via deze link. Of kom 'ns kennis maken tijdens één van de vrijblijvende kennismakingssessies  die ik regelmatig organiseer. Wil je ondertussen graag verder geïnspireerd worden en af en toe een mailtje in je mailbox krijgen met tips, registreer je dan via deze link op Kantelnieuws. Zet NU de eerste stap en kantel naar een leven dat meer voldoening schenkt.

Zou het wel klikken?

 

Wil je weten of het klikt? 

Je kijkt nu al een tijdje op deze site rond...

Je voelt je dus aangesproken door wat je leest, da's een goeie start.

Misschien voel je je wel aangesproken

door dit filmpje over en voor creatieve zinzoekers?

Weer een extra indicatie!

Er is echter maar één manier om er écht achter te komen

of er werkelijk ‘een klik’ is tussen jou en mij! 

Contacteer me of kom kennis maken tijdens een evenement.

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen

Toch?

 

 

Share This