Kanteldiensten

Aanbod van
Kantelpunt

Kanteldiensten

KENNISMAKINGSGESPREK → stem af of er een klik is tussen jou en mij via een telefonisch gesprek dat altijd gratis is

 

 • Wil je eerst aftoetsen of er een klik is tussen jou en mij?
 • Vraag je je af of kantelen voor jou wel de juiste piste is?
 • Wil jij je loopbaancheques zeker bij de voor jou best passende coach besteden?
 • Heb jij geen loopbaancheques, investeer je in je eigen groeiproces en wil je graag zekerheid rond je keuze voor Kantelpunt?
 • Contacteer jij mij vanuit een organisatie of bedrijf en heb je heel specifieke vragen waarop je in de FAQ geen antwoord vindt?

Begrijp ik helemaal!

Kennismakingsgesprekken zijn daarom ALTIJD GRATIS en voer ik telefonisch. Je vraagt zo'n gratis telefonisch kennismakingsgesprek hier aan. Een kennismakingsgesprek geeft jou de kans om mijn stem te horen, om vragen te stellen, om je verhaal - verkort - te doen en af te stemmen of mijn manier van werken als Kantelaar jou ligt. Of 'ik' als begeleider bij jou pas. Zo'n gesprek verplicht je tot niets. Het staat jou vrij om na dat gesprek te kiezen voor mij als jouw begeleider - joepie! -  om met een andere partij in zee te gaan - ik wens je er oprecht heel veel succes bij - of helemaal geen verdere actie te ondernemen. Al zou ik dat laatste jammer vinden, je bent nu al zover ;-).

Hou jij niet van telefonische gesprekken? Mag het voor jou net dat ietsje persoonlijker zijn? Speciaal voor mensen als jij organiseer ik geregeld laagdrempelige proeverijen die je, na registratie via de website, kan bijwonen. Als daar deelnamekosten aan verbonden zijn, verneem je dat duidelijk op voorhand. Deelname aan een proeverij verplicht jou niet tot latere afname van kantelpuntdiensten: je komt immers proeven.

Andere ontmoetingsmomenten - wandelend in de natuur of bij een kop thee in een horecazaak of in mijn praktijk - kondig ik ad hoc aanvolg Kantelpunt dus op Facebook of via de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van die initiatieven.

De klik tussen coach en coachee is minstens even belangrijk voor het welslagen van een traject als de inhoud van een traject. Kies je begeleider dus met zorg. Durf voluit 'neen, dank je' zeggen, net zoals je voluit 'JA, graag' durft zeggen.


 

KANTEL! MET LOOPBAANCHEQUES → gepersonaliseerd individueel coachingstraject, mee gefinancierd door de Vlaamse overheid door middel van loopbaancheques - 4 of 8 uur

 

Label Loopbaancheque bij Kantelpunt - www.kantel.be

Zet je loopbaancheques in bij Kantelpunt, te vinden op de VDAB site onder de naam Vind, Coach en Hou talent

 • Sta je op een professioneel kantelpunt en wil je kantelen?
 • Ben jij nog verbonden aan een arbeidsovereenkomst, hetzij als werknemer in de privésector, hetzij als ambtenaar bij de overheid, hetzij in een zelfstandig statuut?
 • Ben jij een matuur kenniswerker - ben je in staat te reflecteren over je eigen gedrag onder begeleiding van een coach en gebruik je hoofdzakelijk je hoofd voor je professionele bezigheden - en beschouw je jezelf als creatief, in denken of in doen, dus meer dan enkel 'artistiek creatief'?
 • Wil jij echt meer bevlogenheid en betrokkenheid, meer plezier op je werk ervaren en daar zelf een actieve rol in opnemen?
 • Zette je al stappen om je carrière te kneden, maar lukt het moeilijk in je eentje om de aangehouden koers vast te houden?
 • Wil je er niet alleen over denken maar ook stappen zetten om er iets aan te doen?
 • Heb je de moed om jezelf de tijd te gunnen die een kantelproces vergt?

Dan is een kantelcoachingstraject met loopbaancheques - dat ik als Kantelaar/ Loopbaancoach aanbied via Vind, coach en hou talent, afdeling Lier - aangewezen voor jou.

PS: ben jij niet meer beroepsactief of heb je om andere redenen geen recht (meer) op loopbaancheques? Lees dan hieronder verder, investeer in jezelf, ik bied immers ook coachingstrajecten aan voor jou!

Ja, vertel me alles over hoe ik mijn kantelproces kan financieren dankzij loopbaancheques

KANTEL! MET LOOPBAANCHEQUES staat voor:

 

 • 4 tot 8 uur individuele coaching door een onafhankelijk arbeidsmarktprofessional met heel veel tevreden klanten
 • aangevuld met zelfreflectie-oefeningen waarmee jij tussen de gesprekken door aan de slag gaat en die een minstens even grote tijdsinvestering van jou vergen als de gesprekken
 • inclusief bijzonder waardevol achtergrondmateriaal waartoe je toegang krijgt via een veilig digitaal platform in lijn met de nieuwste GDPR-wetgeving rond privacy
 • sessies duren 2 uur: zo kunnen we diepgaand werken én hoef jij je minder vaak te verplaatsen naar Lier
 • jij bepaalt het tempo waarin we het traject doorlopen: op het einde van elke sessie maken we de afspraak voor de volgende sessie
 • je kan bij Kantelpunt terecht overdag, op bepaalde avonden of tijdens zondagvoormiddag: samen vinden we een moment dat past

KANTEL! MET LOOPBAANCHEQUES vraagt deze investering van jou in jezelf:

 

 • de waarde van een volledig 8 uur durend traject is door de Vlaamse overheid begroot op €1100
 • jij ontvangt van Edenred echter een factuur van 2 x €40 = €80 inclusief 21% BTW voor het volledige traject
 • want de overheid past het verschil - €1100 - €80 = €1020 (*) - immers bij voor jou. Het gaat over €550 - €40 = €510 in het geval je slechts 1 loopbaancheque inzet. Elke 6 jaar heb je recht op 2 cheques van 4 uur. Het staat je vrij om je cheques naar eigen goeddunken in te zetten bij de partner van jouw keuze.
 • Na betaling van €40 euro - je kan slechts 1 cheque tegelijkertijd bestellen - ontvang jij van Edenred een mail met in bijlage een digitaal document, jouw loopbaancheque. Dat document mail jij naar mij voor je traject van start gaat, bij wijze van betaling van je traject.
 • Label Loopbaancheque bij Kantelpunt - www.kantel.be

  Wil jij betalen met loopbaancheques bij Kantelpunt? Klik hier en kom meteen terecht bij Vind, Coach en Hou talent waar ik mee samen werk om jou de kans te geven gebruik te kunnen maken van deze subsidie.

  Hier lees je de voorwaarden verbonden aan het gebruik van loopbaancheques, als je daaraan voldoet, is dit voor jou financieel de interessantste piste.

 • Ook zelfstandigen hebben recht op loopbaancheques, als ze voldoen aan de voorwaarden!

Heb jij geen recht (meer) op loopbaancheques en wel nood aan professionele begeleiding? Investeer dan in jezelf. De trajecten hieronder beschreven zijn een mogelijk antwoord op jouw behoefte...

PS: dankzij deze subsidiëring hou jij budget over waarmee je extra in jezelf kan investeren. Je eigen unieke breinvoorkeur leren kennen, of losse klankbordgesprekken boeken na je coachingstraject behoort tot de mogelijkheden. Deze trajecten - die hieronder verder beschreven worden - staan echter volledig LOS van een gesubsidieerd loopbaancoachingstraject. Aan het traject 'KANTEL! MET LOOPBAANCHEQUES' zelf is geen enkele andere kost verbonden dan die van de loopbaancheques. Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd GRATIS en maakt deel uit van het traject, je vraagt het hier aan.

Jouw voordelen met dit traject:

De overheid investeert in jouw persoonlijke groei en nog geen klein beetje ook: jij betaalt 40 of 80 euro, de Vlaamse overheid legt 510 of 1020 euro bij, afhankelijk of je voor een traject van 4 of 8 uur kiest. Die keuze maak je na 4 uur.

Dit voordeel geldt trouwens OOK VOOR ZELFSTANDIGEN: hoe cool is dat?

Ja, dit traject wil ik!

Proficiat met je beslissing: de eerste stap in het kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening en zingeving schenkt, heb je bij deze gezet!

Vul hieronder je gegevens in en noteer bij jouw kantelvraag je wens om in een traject 'KANTEL! met loopbaancheques' te stappen, ik contacteer je snel:

 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Misschien wil je graag een privé-mailadres ingeven.
 • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren, dat is wat persoonlijker dan via mail. Vul het in zoals dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx. Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Geen probleem, dit is geen verplicht veld.
 • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Wil je graag gebeld worden voor een verkennend kennismakingsgesprek? Wil je hier jouw vraag of opmerking kwijt? Wil je meer informatie ontvangen? Of wil je gewoon 'goed bezig!' zeggen? Kantelen begint in elk geval hier:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KANTEL! → gepersonaliseerd, individueel coachingstraject - 12 uur

 

 • Ben jij een meerwaardeNzoeker?
 • Ben jij een hoogopgeleid kenniswerker met de nodige jaren ervaring op de teller, een klasbak?
 • Is het jou ernst met je wens om te kantelen, heb je dus de moed en de bereidheid tijd te maken voor jezelf?
 • Is een slachtofferrol niet aan jou besteed? Ben je bereid je eigen aandeel in jouw huidige situatie onder ogen te zien, schuw je de spiegel die een coach je gaat voorhouden niet?
 • Neem jij je carrièrepad liefst zelfstandig in handen, los van, of bovenop wat je werk/opdrachtgever je aanbiedt aan begeleiding?
 • Heb jij voor jezelf beslist dat je 'een high potential in levenskunst' bent en dat je je daar ook gaat naar gedragen?

Dan is dit uitgebreid persoonlijk leiderschaps-en kantelcoachingstraject echt iets voor jou.

PS: heb jij geen recht (meer) op loopbaancheques en wil je zelf investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit traject een fantastische oplossing voor jou.

Alternatief kan je voor een deeltraject gaan: daarover lees je verderop meer, onder de namen 'de weg naar binnen' en 'de weg naar buiten'. Vraag mij gerust welk traject best bij jou past, ik begeleid je vrijblijvend bij je keuze.

Ja, vertel me alles over het persoonlijk leiderschaps-en kantelcoachingstraject 'KANTEL!'

KANTEL! staat voor:

 

 • 6 coachingsgesprekken van 2 uur per sessie, dus 12 uur individuele begeleiding
 • aangevuld met zelfreflectie-oefeningen waarmee jij tussen de gesprekken aan de slag gaat en die een minstens even grote tijdsinvestering van jou vergen als de gesprekken
 • inclusief bijzonder waardevol achtergrondmateriaal waartoe je toegang krijgt via een veilig digitaal platform in lijn met de nieuwste GDPR-wetgeving rond privacy.
 • je gaat eerst aan de slag met 'de weg naar binnen' en dan met 'de weg naar buiten'; je leest verderop meer over deze trajecten die je ook los van elkaar kan aankopen

KANTEL! vraagt deze investering van jou in jezelf:

 

 • jij ontvangt voor we van start gaan een factuur van €1100 inclusief 21% BTW (*) voor het volledige traject 
 • trajecten duren tussen de 4 en 8 maanden, jij bepaalt het tempo en de frequentie van de gesprekken die telkens 2 uur duren

Jouw voordelen met dit traject:

Jij geniet maar liefst 4 uren extra individuele begeleiding in dit uitgebreid traject dat 12 in plaats van 8 uur duurt wanneer je je traject met loopbaancheques financiert. Dit is een tegemoetkoming van mij aan jou op een moment dat jouw behoefte aan professionele begeleiding heel groot is - misschien ben je werkloos, misschien volgde je eerder elders loopbaancoaching zonder het gewenste resultaat en zijn jouw loopbaancheques nu op - en jij geen recht (meer) hebt op de subsidie door de Vlaamse overheid via loopbaancheques. Jouw investering in jezelf is de beste die je ooit zal doen, daarvoor beloon ik jou graag met 4 extra uren van mijn tijd.

PS: Heb jij wel recht op door de overheid gesubsidieerde loopbaanbegeleiding, dan is het 'KANTEL!-traject gefinancierd MET LOOPBAANCHEQUES' hierboven toegelicht financieel interessanter voor jou. Enkel het aantal uren individuele begeleiding verschilt, omdat gesubsidieerde trajecten door de overheid wettelijk vastgelegd werden op 4 of 8 uur.

Ja, dit traject wil ik!

Proficiat met je beslissing: de eerste stap in het kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening en zingeving schenkt, heb je bij deze gezet!

Vul hieronder je gegevens in en noteer bij jouw kantelvraag je wens om in een traject 'KANTEL! zonder loopbaancheques' te stappen, ik contacteer je snel:

 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Misschien wil je graag een privé-mailadres ingeven.
 • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren, dat is wat persoonlijker dan via mail. Vul het in zoals dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx. Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Geen probleem, dit is geen verplicht veld.
 • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Wil je graag gebeld worden voor een verkennend kennismakingsgesprek? Wil je hier jouw vraag of opmerking kwijt? Wil je meer informatie ontvangen? Of wil je gewoon 'goed bezig!' zeggen? Kantelen begint in elk geval hier:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE WEG NAAR BINNEN → gepersonaliseerd, individueel coachingstraject - 6 uur

 

Ben je jezelf wat verloren en heb jij vooral nood aan zelfreflectie, 'de weg naar binnen'?

Wil jij met andere woorden graag een antwoord hebben op deze vragen:

 • wie ik ben, als mens, als persoon, als individu & als lid van een groter geheel
 • wat ik verwacht van het leven
 • hoe mijn waardenkader eruit ziet
 • hoe ik mijn verwachtingen ten aanzien van mijn leven heel concreet kan invullen in al mijn levensdomeinen
 • welk aandeel professionele activiteiten in dat geheel beslaan
 • hoe ik een gezond evenwicht, balans in mijn leven kan ervaren
 • hoe ik mijn piekergedrag kan omzetten in constructief gedrag
 • hoe ik beter voor mezelf kan zorgen
 • hoe ik zelf burn-out, bore-out, burn-in preventief kan vermijden
 • hoe ik beter met mijn eigen emoties kan leren omgaan, ook als hoogsensitief persoon
 • hoe ik veerkrachtiger de stormen van het leven kan doorstaan en met stress kan omgaan

Dan is het compact traject DE WEG NAAR BINNEN jou op het lijf geschreven...

PS: heb jij geen recht (meer) op loopbaancheques en wil je zelf investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit traject een fantastische oplossing voor jou.

Ja, vertel me alles over het traject DE WEG NAAR BINNEN

DE WEG NAAR BINNEN staat voor:

 • 3 individuele coachingssessies van 2 uur per sessie, dus 6 uur coachingsgesprekken
 • aangevuld met zelfreflectie-oefeningen waarmee jij tussen de gesprekken aan de slag gaat en die minstens dezelfde tijdsinvestering van jou vergen
 • inclusief bijzonder waardevol achtergrondmateriaal waartoe je toegang krijgt via een veilig digitaal platform in lijn met de nieuwste GDPR-wetgeving rond privacy

DE WEG NAAR BINNEN vraagt deze investering van jou in jezelf:

 • jij ontvangt een factuur van €550 inclusief 21% BTW voor het volledige traject
 • trajecten duren tussen de 1,5 en 6 maanden: jij bepaalt het tempo en de frequentie van de gesprekken die telkens 2 uur duren

Jouw voordelen met dit traject:

 • Weet jij perfect hoe je je dromen en verlangens in de wereld kan zetten, weet je enkel niet meer zo goed wat jouw verlangens zijn? Dan is dit compact traject wellicht iets voor jou...
 • Het bijzondere aan dit traject is dat het niet beperkt is tot professionele kantelpunten, maar evengoed kan ingezet worden naar aanleiding van een persoonlijk kantelpunt in je leven. Denk daarbij aan een onverwacht verlies - een plots overlijden, iemand die ziek wordt in je omgeving, een faillissement, een scheiding - of een verwacht, maar moeilijk voor te bereiden verlies zoals kinderen die het nest verlaten, ouders die hulpbehoevend worden of overlijden, jij zelf die ‘aan den lijve’ ervaart dat je ouder wordt, (brug)pensioen, ...
 • Herstelde jij succesvol na een burn-out en wil je graag vermijden opnieuw in die valkuil te trappen? Ook dan is dit een bijzonder interessant traject.

Je kan aansluitend nog het traject 'de weg naar buiten' volgen, maar als je al op voorhand weet dat je de 2 trajecten wil volgen, opteer je beter meteen voor het volledige traject 'KANTEL!' hierboven beschreven.

PS: Twijfel je welk traject best bij jou past? Ik begeleid je graag bij het maken van je keuze, klik hier en stel me vooral jouw vragen.

Ja, dit traject wil ik!

Proficiat met je beslissing: de eerste stap in het kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening en zingeving schenkt, heb je bij deze gezet!

Vul hieronder je gegevens in en noteer bij jouw kantelvraag je wens om in een traject 'de weg naar binnen' te stappen, ik contacteer je snel:

 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Misschien wil je graag een privé-mailadres ingeven.
 • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren, dat is wat persoonlijker dan via mail. Vul het in zoals dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx. Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Geen probleem, dit is geen verplicht veld.
 • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Wil je graag gebeld worden voor een verkennend kennismakingsgesprek? Wil je hier jouw vraag of opmerking kwijt? Wil je meer informatie ontvangen? Of wil je gewoon 'goed bezig!' zeggen? Kantelen begint in elk geval hier:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE WEG NAAR BUITEN → gepersonaliseerd, individueel coachingstraject - 6 uur

 

Weet jij ondertussen heel goed wie je bent, waarvoor je staat, ken je jouw 'waarom', kost het jou echter moeite om jouw waarom in de wereld te zetten? Volstaat het voor jou om een antwoord te hebben op:

 • hoe ik weer opsta, na tegenslag
 • wat en wie mij energie geeft, dan wel kost
 • hoe ik afscheid kan nemen van wat mij niet meer dient
 • wat mijn talenten, competenties en vaardigheden zijn
 • hoe ik mijzelf kan tonen aan de wereld, op een wijze die bij mijn persoonlijkheid aansluit
 • hoe ik een professionele invulling vind of creëer die aansluit bij mijn talenten
 • hoe ik kan sleutelen aan mijn huidige professionele invulling om deze beter te doen passen bij wie ik ben
 • hoe ik een CV maak die mij aan een juiste context, een fijne werkomgeving helpt
 • hoe ik een LinkedInprofiel maak dat voor mij werkt, dat mij helpt om een netwerk uit te bouwen, ook als ik mijzelf eerder als introvert beschouw
 • hoe ik grenzen aangeef en bewaak
 • hoe ik mijn zelfvertrouwen kan verhogen

Dan is het compact traject DE WEG NAAR BUITEN echt wat jij nodig hebt...

PS: heb jij geen recht (meer) op loopbaancheques en wil je zelf investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit traject een fantastische oplossing voor jou.

Ja, vertel me alles over het traject DE WEG NAAR BUITEN

DE WEG NAAR BUITEN staat voor:

 • 3 individuele coachingssessies van 2 uur per sessie, dus 6 uur coachingsgesprekken
 • aangevuld met zelfreflectie-oefeningen waarmee jij tussen de gesprekken aan de slag gaat en die minstens dezelfde tijdsinvestering van jou vergen
 • inclusief bijzonder waardevol achtergrondmateriaal waartoe je toegang krijgt via een veilig digitaal platform in lijn met de nieuwste GDPR-wetgeving rond privacy

DE WEG NAAR BUITEN vraagt deze investering van jou in jezelf:

 • jij ontvangt een factuur van €550 inclusief 21% BTW voor het volledige traject
 • trajecten duren tussen de 1,5 en 6 maanden: jij bepaalt het tempo en de frequentie van de gesprekken die telkens 2 uur duren

Jouw voordelen met dit traject:

Misschien volgde je eerder al therapie, psychologische begeleiding of coaching bij iemand anders om je dromen en verlangens te verhelderen. Nu heb je echter nood aan hands-on instrumenten om aan de wereld te tonen wie jij bent? Dan is coaching een mooie aanvulling op het pad dat je tot nu toe aflegde in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en is dit compact traject een uitstekende kennismaking met kantelen.

Je kan voorafgaand het traject 'de weg naar binnen' volgen, maar als je al op voorhand weet dat je de 2 trajecten wil volgen, opteer je beter meteen voor het volledige traject 'KANTEL!'

PS: Twijfel je welk traject best bij jou past? Ik begeleid je graag bij het maken van je keuze, klik hier en stel me vooral jouw vragen.

Ja, dit traject wil ik!

Proficiat met je beslissing: de eerste stap in het kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening en zingeving schenkt, heb je bij deze gezet!

Vul hieronder je gegevens in en noteer bij jouw kantelvraag je wens om in een traject 'de weg naar buiten' te stappen, ik contacteer je snel:

 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Misschien wil je graag een privé-mailadres ingeven.
 • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren, dat is wat persoonlijker dan via mail. Vul het in zoals dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx. Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Geen probleem, dit is geen verplicht veld.
 • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Wil je graag gebeld worden voor een verkennend kennismakingsgesprek? Wil je hier jouw vraag of opmerking kwijt? Wil je meer informatie ontvangen? Of wil je gewoon 'goed bezig!' zeggen? Kantelen begint in elk geval hier:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KLANKBORDGESPREK → ad hoc, individueel coachingsgesprek - 1,5 tot 2 uur

 

 • Denk je geen nood te hebben aan een heel coachingstraject, wel aan een duidelijk afgebakend, oplossingsgericht coachingsgesprek?
 • Heb jij geen recht (meer) op loopbaancheques en wil je zelf investeren in je persoonlijke ontwikkeling? Is de drempel om meteen in een coachingstraject van 6 of 12 uur te stappen toch nog te hoog voor jou?
 • Wil jij je eens een keer écht gehoord voelen? Ben je op zoek naar een niet-oordelend luisteraar? Naar iemand die jou kan helpen om datgene wat zich in jouw leven aandient onder woorden te brengen, misschien zelfs los van het aanreiken van een oplossing?
 • Volgde je al eerder een coachingstraject - bij mij of bij iemand anders - en heb je tijdelijk nood aan een sparringspartner?

Dan zijn klankbordgesprekken die je los van elkaar - en desgewenst ook aanvullend NA een coachingstraject - voor jou de beste keuze.

Let op: een klankbordgesprek is iets anders dan een kennismakingsgesprek! Kennismakingsgesprekken voer ik telefonisch en zijn altijd gratis. Je leest er hierboven alles over.

Ja, vertel me alles over een klankbordgesprek
 • Klankbordgesprekken duren 1,5 uur tot maximum 2 uur per sessie: ik maak écht tijd voor jou en geef je mijn volle aandacht

Een KLANKBORDGESPREK vraagt deze investering van jou in jezelf:

 • Jij geeft eerst via mail je akkoord voor het tarief
 • Je ontvangt een factuur van €150 inclusief 21% BTW per sessie, na ons gesprek

Jouw voordelen met een klankbordgesprek:

 • De begeleiding is beperkt tot het gesprek zelf: er zijn geen extra zelfreflectie-oefeningen aan verbonden, noch toegang tot de achtergrondinformatie waarop je in een traject wel recht hebt. Jouw tijdsinvestering is dus beperkter.
 • Je kan zoveel klankbordgesprekken reserveren als je wil, zolang we vooruitgang boeken richting het vooropgestelde doel; merk ik tijdens een klankbordgesprek op dat jij meer gebaat bent met een traject, dan deel ik je dat vrijblijvend mee.
 • Vind jij telefonische kennismakingsgesprekken maar niets, verkies je om mij persoonlijk te spreken en zijn er momenteel geen proeverijen gepland tijdens dewelke je mij persoonlijk kan ontmoeten? Dan kan een klankbordgesprek zinvol zijn.
 • Volgde jij eerder coaching bij mij en wens je verder door mij begeleid te worden in het kader van jouw levensloopbaan? Daar lenen deze gesprekken zich super toe.

PS: Twijfel je welk traject best bij jou past? Onzeker of je uit een klankbordgesprek wel gaat halen wat je wil? Ik begeleid je graag bij het maken van je keuze, klik hier en stel me vooral jouw vragen.

Ja, ik wil graag een klankbordgesprek met jou reserveren

Proficiat met je beslissing: de eerste stap in het kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening en zingeving schenkt, heb je bij deze gezet!

Vul hieronder je gegevens in en noteer bij jouw kantelvraag je wens om een klankbordgesprek te reserveren, ik contacteer je snel:

 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Misschien wil je graag een privé-mailadres ingeven.
 • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren, dat is wat persoonlijker dan via mail. Vul het in zoals dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx. Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Geen probleem, dit is geen verplicht veld.
 • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Wil je graag gebeld worden voor een verkennend kennismakingsgesprek? Wil je hier jouw vraag of opmerking kwijt? Wil je meer informatie ontvangen? Of wil je gewoon 'goed bezig!' zeggen? Kantelen begint in elk geval hier:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BEGELEIDING BIJ JOBKEUZE / STUDIEKEUZE → gepersonaliseerd, individueel traject - 4 uur

 

NBI® Neethling Brain Instruments - niet te verwarren met MBTI van Myers-Briggs - is een methode die jou inzicht geeft in welke denkprocessen jou meer energie geven dan kosten. Iedereen heeft immers een unieke 'breinvoorkeur'. Antwoorden en oplossingen vinden voor vragen over:

 • studiekeuze (vanaf 17 jaar)
 • leermethode
 • jobkeuze
 • communicatiestijl
 • interactie met anderen
 • leiderschapsstijl
 • ...

wordt dankzij een NBI®-profiel eenvoudiger. Alle informatie over wat jou energie geeft of kost, is al aanwezig in jou! Deze methode is als het ware een bril om die informatie te lezen.

Ja, vertel me alles over hoe ik inzicht krijg in mijn persoonlijke breinvoorkeur

Zo krijg jij inzicht in jouw unieke breinvoorkeur:

We starten met een sessie van 1,5 tot max 2 uur tijdens dewelke ik naar jou luister en jou gerichte vragen stel, op basis waarvan ik input verzamel om jouw breinprofiel te kunnen analyseren. Tegelijkertijd krijg ik zicht op wie voor mij zit en wat jij graag in de wereld wil zetten.

Jij vult vervolgens thuis, online, in alle rust, de test in. Dat vergt ongeveer 20 minuutjes.

Ik bereid jouw breinvoorkeurrapport voor en dat overlopen we samen, tijdens een volgende sessie van 2 uur. Daarin leg ik je enerzijds de methode uit - zodat jij hiermee de rest van je leven verder kan - en anderzijds koppel ik terug naar ons voorgaand gesprek, om zeker te zijn dat jij je kan vinden in de resultaten, dat jij begrijpt waarom dit resultaat er uit komt en vooral: wat je hiermee kan in jouw professionele toekomst. Je hebt op dat moment heel veel informatie en zelfinzicht in handen om vorm te geven aan jouw droomleven.

Jouw breinvoorkeur leren kennen vraagt deze investering van jou in jezelf:

 • samen hebben we ongeveer 4 uur nodig
 • jij ontvangt voorafgaand aan het traject en na jouw akkoord met het tarief per mail een factuur van €399 inclusief BTW voor het volledige traject

Jouw voordelen met dit traject:

Het is heel waardevol om dit instrument in te schakelen bovenop een ander kantelcoachingstraject. Je kan je echter ook beperken tot begeleiding via dit instrument, wanneer je bijvoorbeeld een gerichte studiekeuze wil maken. Het instrument is inzetbaar vanaf de leeftijd van 17 jaar en maakt het daardoor ook geschikt om studenten te begeleiden.

Feedback van een freelance klant: "vroeger kreeg ik niet de juiste jobaanbiedingen aangeboden door mijn tussenpartij en ik slaagde er maar niet in om uit te leggen wat ik dan WEL wilde. Nu toon ik hen gewoon mijn breinvoorkeurrapport en begrijpen ze exact WAAROM ik nood heb aan een bepaald type opdracht in een bepaalde context".

Feedback van een tevreden mama die voor haar dochter een profiel financierde in het kader van haar studiekeuze: "ze is ’s middags al beginnen googelen naar opleidingen en dat was de eerste keer dat ze daar spontaan over kwam vertellen…Tot hiertoe werd het onderwerp verder studeren angstvallig door haar gemeden. Vrijdag heeft ze SID-in beurs en ze zei: "het is wel goed dat ik eerst bij Ilse ben geweest want nu kan ik vrijdag gerichter onderzoeken!" Dus dikke dank je wel!"

PS: Twijfel je welk traject best bij jou past? Ik begeleid je graag bij het maken van je keuze, klik hier en stel me vooral jouw vragen.

Ja, dit traject wil ik!

Proficiat met je beslissing: de eerste stap in het kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening en zingeving schenkt, heb je bij deze gezet!

Vul hieronder je gegevens in, ik contacteer je snel:

 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Misschien wil je graag een privé-mailadres ingeven.
 • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren, dat is wat persoonlijker dan via mail. Vul het in zoals dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx. Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Geen probleem, dit is geen verplicht veld.
 • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Wil je graag gebeld worden voor een verkennend kennismakingsgesprek? Wil je hier jouw vraag of opmerking kwijt? Wil je meer informatie ontvangen? Of wil je gewoon 'goed bezig!' zeggen? Kantelen begint in elk geval hier:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ik kan zelf niet kiezen uit je aanbod of vind niet wat ik zoek, HELP MIJ!

Hulp nodig om te beslissen welk traject best bij jou past? Ben je op zoek naar een andere dienst dan je hier aantreft? Of contacteer je mij vanuit een bedrijf en heb je een offerte op maat nodig? Ik begeleid je er graag bij, vul het formulier hieronder in, verstuur me je vraag en je hoort snel van mij.

Ilse Schorrewegen, Kantelaar bij Kantelpunt

 • Vul hier je e-mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Misschien wil je graag een privé-mailadres ingeven.
 • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren, dat is wat persoonlijker dan via mail. Vul het in zoals dit voorbeeld: +32 xxx xx xx xx. Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Geen probleem, dit is geen verplicht veld.
 • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Wil je graag gebeld worden voor een verkennend kennismakingsgesprek? Wil je hier jouw vraag of opmerking kwijt? Wil je meer informatie ontvangen? Of wil je gewoon 'goed bezig!' zeggen? Kantelen begint in elk geval hier:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share This