Ben je op zoek

naar meer diepgang

en zingeving in je leven?

  • Ben je op zoek naar meer zingeving in je leven?
  • Wil jij bewust kantelen naar een leven dat meer voldoening schenkt? 
  • Weet je niet goed hoe en waar precies te beginnen?
  • Of wens jij geen tijd te verliezen met het allemaal in je eentje uit te zoeken? 

Dan begeleid ik jou als kantelaar graag met individuele levensloopbaanbegeleiding & professioneel kanteladvies op maat.

Vraag hier snel je gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan, of kom eens proeven van mijn aanpak - die net even anders is dan de aanpak van traditionele loopbaanbegeleiders.

Wees trouwens gerust, jij bent niet de enige die met dit gevoel rondloopt: honderden mensen gingen jou voor en zij vertellen hier enthousiast over hun kantelervaring. Laat je door hun verhalen inspireren...

Lees hier antwoorden op veelgestelde vragen waar jij misschien ook mee zit en stel mij vooral zelf jouw kantelvraag: ik neem graag de tijd om ze al mijn aandacht te geven.

Blijf niet twijfelen en in rondjes draaien: piekeren is de verkeerde kant op fantaseren.

Wil je aftoetsen of het klikt tussen jou en mij, vul dan hieronder je gegevens in, ik contacteer je snel!

  • Vul hier het mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Wellicht wil je hier een privé-mailadres ingeven. Heb jij een hotmail-account? Check dan zeker je spamfolder op antwoorden van Kantelpunt.
  • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren: dat praat vlotter dan corresponderen via mail. Vul je nummer in als volgt: +32 xxx xx xx xx Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Het is geen verplicht veld, je kan het open laten.
  • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Heb jij voorkeurmomenten om gebeld te worden, geef die dan hier ook gerust mee, ik probeer er rekening mee te houden. Klik dan op 'verstuur mijn vraag' en zet meteen de eerste stap in kantelen naar een professioneel leven waarin je meer zingeving en voldoening ervaart...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij al 'ns proeven van kantelen?

Vraag dan hier de oefening 'In 4 stappen bewuster mijn levensenergie beheren' aan:

 

Jij vult je gegevens in,

Ik bezorg jou de oefening,

Jij zet je eerste kantelstapjes...

Je aanvraag is goed toegekomen, de tips zijn onderweg.

Share This