Wil jij

meer impact

in de maatschappij?

Wil jij meer impact in deze tijd van transformatie & transitie, van maatschappelijk kantelen:

Dat alles - en nog veel meer - beïnvloedt ook hoe we in de toekomst zullen leven en werken. Sommige mensen kijken hierdoor terecht anders tegen het leven aan, zijn bewuster bezig met hun levensloop(baan). Jij bent wellicht iemand die deze elementen als een fantastische opportuniteit beschouwt en erover wil meedenken, praten en experimenteren. Want jij wil impact op de maatschappij waar je deel van uitmaakt.

Dat treft: je vindt op de blog alvast een platform waarop je mee kan discussiëren. Volg Kantelpunt zeker ook op sociale media en registreer je via deze link op Kantelnieuws zodat ik met jou een warme verbinding kan onderhouden.

Ben je een omdenker, friskijker of creatieve generalist, dan verbind ik graag met jou. Want samen hebben we meer impact op de maatschappij. Laten we ze vormgeven zoals wij ze dromen...we kunnen zelf meer dan we denken.

Contacteer mij met jouw kanteluitdaging, ik contacteer je zo snel mogelijk. Impact...daar gaan we voor.

  • Vul hier het mailadres in waarop ik jou mag contacteren. Wellicht wil je hier een privé-mailadres ingeven. Heb jij een hotmail-account? Check dan zeker je spamfolder op antwoorden van Kantelpunt.
  • Vul hier je telefoonnnummer in zodat ik je telefonisch kan contacteren: dat praat vlotter dan corresponderen via mail. Vul je nummer in als volgt: +32 xxx xx xx xx Bezorg je mij liever (nog) niet je telefoonnummer? Het is geen verplicht veld, je kan het open laten.
  • Vul hier jouw vraag of mededeling in. Heb jij voorkeurmomenten om gebeld te worden, geef die dan hier ook gerust mee, ik probeer er rekening mee te houden. Klik dan op 'verstuur mijn vraag' en zet meteen de eerste stap in kantelen naar een professioneel leven waarin je meer zingeving en voldoening ervaart...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij al 'ns proeven van kantelen?

Vraag dan hier de oefening 'In 4 stappen bewuster mijn levensenergie beheren' aan:

 

Jij vult je gegevens in,

Ik bezorg jou de oefening,

Jij zet je eerste kantelstapjes...

Je aanvraag is goed toegekomen, de tips zijn onderweg.

Share This