Volg Kantelpunt

via

sociale mediakanalen

Recente posts op Facebook

Kantelpunt

Een kantelpunt is: - Een belangrijk moment in het bestaan, met dergelijke impact, dat het ‘na’ drastisch anders is dan het ‘voor’ - Hét moment waarop de nood aan verandering scherp voelbaar is, omdat zekerheden op losse schroeven komen te staan en je aan het wankelen gaat - Een innerlijke reis, een tijd voor reflectie, stilstaan - Een hefboom voor verandering, een katalysator om te kantelen - Een fantastische opportuniteit voor persoonlijke of organisatiegroeiSta jij of jouw bedrijf op een kantelpunt en ben je op zoek naar professionele begeleiding of inspiratie? Op www.kantel.be kan je beide vinden.
Kantelpunt
Kantelpunt15/10/2018 @ 4:08
Wil jij als kenniswerker UIT je gouden kooi maar weet je niet hoe je stappen in een andere richting kan zetten?
Welkom bij Kantelpunt, ik begeleid je er graag bij. Klik op de foto en zet NU je eerste stap. In de JUISTE richting...
Kantelpunt
Kantelpunt12/10/2018 @ 5:00
Ik zit met een prangend verlangen: ik wil zo graag van de wereld een mooiere plek maken om in te leven. Het is geen nieuw verlangen, het sluimert al van zolang ik leef.

Toen ik erachter kwam dat mijn verlangen te groot was om in mijn eentje te vervullen, ging ik op zoek naar manieren om er anderen bij te betrekken. Niet zo evident bleek, want ‘wereldverbeteraar’ was de voorbije 50 jaar niet meteen een hip label waar mensen graag mee uitpakten. En zo kwam het dat de waan van de dag mijn verlangen heel lang overstemde.

Zo rond mijn 40e echter kwamen 3 sluimerende verlangens opnieuw samen:

1. hoe maak ik op mijn manier van de wereld een mooiere plek om in te leven?
2. hoe betrek ik anderen daarbij, zodat het ook een beetje opschiet?
3. hoe kan ik mijn brood verdienen op zo’n wijze dat ik geen afbreuk doe aan mijn eerste twee verlangens?

Daar en dan ontdekte ik dat maatschappelijke transitie – van de wereld een mooiere plek maken - maar tot stand kan komen na innerlijke transitie. Dat besef vormde een waar kantelpunt in mijn leven: een point of no return.

Daar en dan ben ik ‘herboren’ als Kantelaar. Daar en dan werd de start gegeven van Kantelpunt, het bedrijf waarbinnen ik mijn activiteiten als Kantelaar vorm geef.

Meer over mijn missie en visie deel ik hier: http://www.kantel.be/missie-en-visie-van-een-kantelaar/

Voel jij je hierdoor aangesproken, dan ben jij misschien wel een droomambassadeur voor Kantelpunt? Registreer je dan vooral hier zodat ik je kan bedanken voor jouw ambassadeurschap: http://www.kantel.be/droomambassadeur-voor-kantelpunt/

Want het mag opschieten wat mij betreft, van de wereld een betere plek maken...
Kantelpunt
Kantelpunt shared Omdenken's photo.11/10/2018 @ 23:47
'Sommigen vertrouwden Blackley’s vrijgevigheid niet'...

→ Hoe is het zo ver kunnen komen dat we vrijgevige, liefdevolle mensen niet meer ons vertrouwen durven schenken?
Een omdenkertje om over na te denken.
Kantelpunt
Kantelpunt10/10/2018 @ 22:03
Kathleen Demol - een fantastische klant en Senior Consultant bij AE - spreekt morgen over het belang van diversiteit en inclusie in technologie.
Gaat dat zien en horen, ontwikkelaars, IT project managers en iedereen die graag de technologische sector mee 'omdenkt' of 'kantelt'...
Kantelpunt
Kantelpunt10/10/2018 @ 3:41
Heb jij ook zo'n behoefte aan stilte, aan rust?
Blij met de aandacht voor de gevolgen van geluidsoverlast: alle mensen die hier van nature gevoelig voor zijn - mensen die hoogsensitief zijn, mensen met een autismespectrumstoornis, mensen met ADD of ADHD om er maar een paar te noemen - blijken dus toch niet 'abnormaal' te zijn, hooguit 'kanarievogels in de mijn' die hier veel sneller last van kregen...
Kantelpunt
Kantelpunt09/10/2018 @ 22:57
De VDAB site is veranderd. Heb jij het al gemerkt?

Recente posts op Twitter...

30/09/2018 @ 18:43
Mijn droom - een bezielde maatschappij waarin mensen zichzelf overstijgen dankzij de waardering die ze krijgen voor hun unieke bijdrage - kan ik niet in mijn eentje realiseren.
Vandaar deze vraag. https://t.co/FDR28pZi2T
kantelpuntilse photo
22/08/2018 @ 17:31
STEL: je gaat met heel lange tanden terug werken na je vakantie. Je roept soms tegen je kinderen tegenwoordig. Je vraagt je af hoe je dit tempo in hemelsnaam gaat volhouden tot je 67 (!).
STEL: je wil daar iets aan doen, hebt al g… https://t.co/ogbhHhilV8 https://t.co/TWGHHKriQL
26/07/2018 @ 2:10
Ik tekende de petitie 'Petitie: red het Terhillsbos in Limburg' van @groen. Doe mee op https://t.co/cDVB2rPEvH
11/06/2018 @ 16:55
Ben jij héél fier op je werk, deel het dan hieronder via een commentaar en inspireer anderen! Is jouw eerlijk antwoord 'neen' op deze vraag? Dan is het tijd om te kantelen naar een professionele invulling die wel voldoening en zingeving toevoegt aan je le… https://t.co/oqFOR27bmt
Share This