Sta jij op een professioneel kantelpunt?

Dat voelt wankel, nietwaar? Je loopt rond met een knagend gevoel, een sluimerend verlangen naar helderheid in de chaos, meer zekerheid en inzicht. Je lichaam snakt naar rust en je hoofd wil duidelijkheid: je draait in cirkeltjes en wordt er moe van, zo moe!

Jij vindt het belangrijk om impact te hebben, gehoord te worden, erkenning en waardering te krijgen voor jouw bijdrage en je merkt dat het op dat vlak niet meer snor zit...dat voelt niet OK. Niet alleen voelt het niet OK, je functioneert na een tijdje ook niet meer zoals jij van jezelf gewend bent: professioneel, noch privé.

  • Waar is jouw ondernemingszin, die creativiteit, die gedrevenheid en positiviteit naartoe?
  • Waar zit die fijne partner, warme ouder of happy single verstopt?
  • Waarom kost opstaan zoveel moeite tegenwoordig en voel je jaloezie als je gepassioneerde mensen ziet genieten van hun werk en leven?

Je herkent jezelf niet meer: zo wil jij helemaal niet zijn! Die overtuiging helpt je echter ook niet: ze duwt je vooral dieper in twijfel. 'Hoe raak ik hier uit?', vraag je je misschien af. En ook: 'ben ik de enige die hiermee zit?'

Jij wil kantelen naar een professioneel leven dat meer voldoening schenkt!

Vanuit die insteek kwam je wellicht op deze site terecht: welkom, dat treft. Je leest op de blog inspiratie over kantelpunten en de opportuniteiten die ze bieden voor persoonlijke groei.

Mensen zoals jij die hier ook tegenaan liepen - want neen, je bent niet alleen! - vertellen hier over hun ervaring met professionele begeleiding op hun kantelpunt: zij zijn overtuigd van de impact die het traject op hun leven heeft gehad en willen jou helpen om ook de stap naar professionele begeleiding te zetten: lees hun verhalen vol kwetsbaarheid en kracht! Laat je door hen inspireren en ontdek dat ook jouw kantelpunt een opportuniteit kan worden voor persoonlijke groei.

De eerste stap daartoe zet jij, door mij te contacteren via deze link. Of kom 'ns kennis maken tijdens één van de vrijblijvende kennismakingssessies  die ik regelmatig organiseer. Wil je ondertussen graag verder geïnspireerd worden en af en toe een mailtje in je mailbox krijgen met tips, registreer je dan via deze link op Kantelnieuws.

Zou het wel klikken?

 

Wil je weten of het klikt? 

Je kijkt nu al een tijdje op deze site rond...

Je voelt je dus aangesproken door wat je leest, da's een goeie start.

Misschien voel je je wel aangesproken

door dit filmpje over en voor creatieve zinzoekers?

Weer een extra indicatie!

Er is echter maar één manier om er écht achter te komen

of er werkelijk ‘een klik’ is tussen jou en mij! 

Contacteer me of kom kennis maken tijdens een evenement.

Je hebt niets te verliezen en alles te winnen

Toch?

 

 

Share This