Volg Kantelpunt

via

sociale mediakanalen

Recente posts op Facebook

Kantelpunt

Een kantelpunt is: - Een belangrijk moment in het bestaan, met dergelijke impact, dat het ‘na’ drastisch anders is dan het ‘voor’ - Hét moment waarop de nood aan verandering scherp voelbaar is, omdat zekerheden op losse schroeven komen te staan en je aan het wankelen gaat - Een innerlijke reis, een tijd voor reflectie, stilstaan - Een hefboom voor verandering, een katalysator om te kantelen - Een fantastische opportuniteit voor persoonlijke of organisatiegroei Sta jij of jouw bedrijf op een kantelpunt en ben je op zoek naar professionele begeleiding of inspiratie? Op www.kantel.be kan je beide vinden.
Kantelpunt
Kantelpunt heeft een bericht gedeeld.13/07/2019 @ 5:31
'Waar gaat 'loslaten' eigenlijk over Ilse?' vroeg iemand mij onlangs... Vandaag zag ik dit passeren bij Loslaatcoach-en trainer Anita van Ostaden bij wie ik zelf mijn opleiding volgde. Zo mooi als Joris Vincken het omschrijft, kan ik het echt niet. Dus deel ik zijn woorden, met heel veel respect.
Kantelpunt
Kantelpunt11/07/2019 @ 19:24
De essentie van kantelen is ‘verbinding herstellen’. Eerst met jezelf, om dan de verbinding met anderen te kunnen herstellen. Want die zijn we verloren zoals deze man zo prachtig vertelt. De situatie in Europa is overigens niet beter dan in Amerika, waar hij vandaan komt.
Kantelpunt
Kantelpunt08/07/2019 @ 0:20
Wil jij graag iets loslaten?

☆ Pak het dan eerst 'ns goed vast
☆ Onderzoek wat het je te leren heeft
☆ Accepteer dat het leven nu eenmaal doet wat het doet
☆ en laat toe

→ Wat je accepteert, transformeert namelijk.
Kantelpunt
Kantelpunt29/06/2019 @ 6:37
Soms voel je je klein tegenover de uitdagingen waarover je zelf staat, of tegenover de uitdagingen waarvoor onze maatschappij staat.
Da's OK. Begin dan klein.
En als je vreest dat 'klein zijn' gelijk is aan 'geen impact hebben', let dan eens op die kleine mug die je vannacht gaat wakker houden uit je slaap...en laat me morgen weten hoeveel impact iets 'klein' kan hebben.
Kantelpunt
Kantelpunt27/06/2019 @ 1:14
'Patagonia maakt een verschil tussen ‘slechte’ en ‘goede’ groei.
→ Slechte groei is wanneer mensen blijven consumeren zonder waarde te hechten aan de levensduur van een product, of aan hoe het is gemaakt.
→ Goede groei houdt in dat mensen betere producten kopen die langer meegaan en daarmee ingaan tegen de ‘wegwerpmaatschappij’.

Patagonia wil met het stimuleren en aanbieden van goede groei de slechte overwinnen.'

Chouinard - de oprichter - is duidelijk een kantelaar:

‘Als de wereld niet naar mij wil luisteren als individu, dan misschien wel naar een bedrijf met duizenden individuen.’

Opmerkingen? Deel ze hieronder...
Kantelpunt
Kantelpunt heeft een foto gedeeld.20/06/2019 @ 5:19
Wen er maar aan...
Maar ook weer niet teveel 😉

Recente posts op Twitter...

02/07/2019 @ 21:25
@AshlArMarketing Rusten! Zijn! Blij en verwonderd zijn met het resultaat! WU-wei: doen door niets te doen. Nog meer tips nodig? 🙃
12/06/2019 @ 20:04
Sta jij op een professioneel kantelpunt? Kom dan op 29/06/19 proeven hoe ik jou als Kantelaar bij Kantelpunt in Lier begeleid om van dat spannend moment een persoonlijke groeiopportuniteit te maken. Registreer je plekje via https://t.co/OmiykFWtl8 Tot dan! https://t.co/4VwkPawE71 kantelpuntilse photo
26/05/2019 @ 1:04
📬 Kantelnieuws #25 - Van bullshitjobs naar zingevend werk - https://t.co/OrKUu4wJAA is uit. Welke artikel boeit jou het meest: carrièretips of kantelinspiratie? https://t.co/U20FI4OHpX kantelpuntilse photo
19/05/2019 @ 20:41
"Laat ons zo veel mogelijk zaken slopen die de arbeidsvreugde verminderen." https://t.co/lC8YjRZ8Uy via @tijd
Share This