Volg Kantelpunt

via

sociale mediakanalen

Recente posts op Facebook

Kantelpunt

Een kantelpunt is: - Een belangrijk moment in het bestaan, met dergelijke impact, dat het 'na' drastisch anders is dan het 'voor' - Hét moment waarop de nood aan verandering scherp voelbaar is, omdat zekerheden op losse schroeven komen te staan en je aan het wankelen gaat - Een innerlijke reis, een tijd voor reflectie, stilstaan - Een hefboom voor verandering, een katalysator om te kantelen - Een fantastische opportuniteit voor persoonlijke groei Sta jij - of jouw bedrijf - op een kantelpunt en ben je op zoek naar professionele begeleiding of inspiratie? Op www.kantel.be vind je beide.
Kantelpunt
Kantelpunt15/11/2019 @ 4:27
Waarom geluidsoverlast terugdringen één van mijn stokpaardjes is? Hierom:

"Het sterkste verband dat is gevonden, is tussen omgevingslawaai en HART-en VAATZIEKTEN. ...
Verder zijn er ook directere gevolgen als SLAAPSTOORNISSEN en verminderde cognitieve prestaties te meten, maar ook minder voor de hand liggende ziektebeelden als DEPRESSIE of OBESITAS worden inmiddels in verband gebracht met geluid."

"Bij geluid heerst vaak het idee dat de persoon die last heeft zich aanstelt. Daardoor ontstaat het idee dat geluid een probleem van de persoon zelf is, en niet van de omgeving. Maar als het biologisch onderzoek iets aantoont, dan is het wel dat geluid ons allemaal treft, en dat juist die kleine geluidjes over een langere tijd genomen grote effecten kunnen hebben."
Kantelpunt
Kantelpunt heeft een bericht gedeeld.14/11/2019 @ 1:33
Had je me 5 jaar geleden verteld dat mijn bedrijf Kantelpunt zou verschijnen in een magazine met een oplage van 87.000 exemplaren met een closebeeld van mij erbij, ik zou het nooit geloofd hebben.

Dat werken aan mijn zichtbaarheid als innerpreneur vormde lang een stevige uitdaging.

Misschien herken jij deze vooroordelen wel:

✓ Communicatie moet over mijn klanten gaan, niet over mij
✓ Als ik toch iets in de wereld zet, laat ik me dan maar verschuilen achter mijn bedrijfsnaam en logo, vooral mezelf niet tonen!
✓ Wie zit er trouwens te wachten op wat ik doe, moet ik mensen altijd lastig vallen met mijn werk?

Wie een zelfstandig beroep ten dienste van andere mensen uitoefent, kampt hier vaker mee dan anderen. Nochtans leven we in een tijdperk waarin zichtbaar zijn en gevonden worden cruciaal zijn.

Veel meer dan met een gebrek aan technische vaardigheden of kennis van marketing, heeft dit te maken met jouw overtuigingen die aan de basis liggen van bepaalde vooroordelen.
Die weerhouden jou ervan om zichtbaar te worden.

Helaas weerhouden die jou er dan ook van om de juiste doelgroep te bereiken, terwijl jij zo graag mensen wil helpen!

Daarom heb ik een coachingstraject uitgewerkt op maat van zelfstandigen waarin werken aan je zichtbaarheid één van de topics is. Om elke ondernemer - ook de éénman/vrouwszaak of vrije beroeper - de kans te geven hieraan deel te kunnen nemen, kan je zo'n traject via je KMO-portefeuille financieren.

Meer over weten? Klik hier: https://www.kantel.be/kanteldiensten/
Sharing = caring

PS: mijn foto's werden gemaakt door een andere zelfstandige topper, Ilse Fimmers van @ifphotography.be. Aanrader!
Kantelpunt
Stad Lier
Heb jij ons shop- en belevingsmagazine nog niet in de bus gehad? Laat het ons even weten! Zou je er toch graag één hebben? Je kan er verkrijgen bij de deelnemende handelaars! > Uiteraard kan je het ook digitaal lezen: http://bit.ly/Shopmagazine2019
Kantelpunt
Kantelpunt heeft een bericht gedeeld.14/11/2019 @ 0:26
Waar richt jij je aandacht op?
Kantelpunt
Kantelpunt13/11/2019 @ 2:23
Wel of niet kantelen naar een zelfstandig statuut?
Zo'n belangrijke levensloopbaanvraag hoef je echt niet in je eentje te beantwoorden, daar bestaat loopbaancoaching voor... Op voorwaarde dat jij kiest voor een begeleider met kennis over en ervaring met de beide statuten uiteraard.

Je belastingbrief laat je toch ook niet invullen door je loodgieter, hoe goed die loodgieter ook in zijn vak is?
Kantelpunt
Kantelpunt heeft een bericht gedeeld.12/11/2019 @ 6:22
Kantelpunt
Kantelpunt12/11/2019 @ 6:04
Zo kan het dus ook: Opmerkelijk is dat een derde van de werknemers ouder is dan 50. "Wij zetten heel hard in op de aanwerving van 50-plussers, omdat wij geloven dat hun ervaring en kennis noodzakelijk zijn voor onze klanten."

Recente posts op Twitter...

24/10/2019 @ 3:45
Verlangen naar rust botst op de smartphone: lees hier
de resultaten van het eerste onderzoek naar stilte   https://t.co/69eIOAsj8R
Op welk apparaat lees jij deze tweet? Juist ja...
By the way: a.s. zondag 27/10/2019 Dag van de Stilte.
24/10/2019 @ 0:11
Tip voor leidinggevenden met introverten in hun team: vraag ALLE mensen om 'n antwoord op je vraag anoniem te noteren op identieke post-its, haal de post-its op en lees zelf de antwoorden voor. Heb jij zelf een boeiende levensloopbaanvraag? Deel ze met mij: ilse @kantel.be. https://t.co/F4WeMxhDXE kantelpuntilse photo
21/10/2019 @ 21:50
Fraaie analyse van loopbaancoaching door Eva in dSmagazine: Minder 'ikkigheid'? We hebben net méér ik nodig https://t.co/1BBsp9WrkS via @destandaard #loopbaancoaching #kantelen #kantelpunt #dSmagazine
02/07/2019 @ 21:25
@AshlArMarketing Rusten! Zijn! Blij en verwonderd zijn met het resultaat! WU-wei: doen door niets te doen. Nog meer tips nodig? 🙃
https://www.kantel.be/droomambassadeur-voor-kantelpunt/

Wil jij proeven van kantelen?

Meer helderheid in je hoofd over dat kantelpunt van jou: zegt je dat wat?

Vul hieronder je gegevens aan en ik bezorg jou vragen die ook tijdens een coachingstraject aan bod kunnen komen. Kan je al 'ns proeven of kantelen iets voor jou is...

Van harte,

Ilse Schorrewegen

Je voorproefje is onderweg. Check je mailbox, ook je spamfolder...

Share This