Collega's en gelijkgestemden

In mijn rol van verbinder stel ik je graag collega's en gelijkgestemden voor...

  • vanuit verwondering kijken we naar het leven
  • we dromen graag want we geloven dat wanneer je iets kan dromen, je het kan realiseren: 'eerst geloven, dan zien'
  • we staan tegelijkertijd stevig verankerd, met de voeten op de grond, zijn wars van zweverigheid
  • we hebben bakken professionele-en levenservaring, in uiteenlopende sectoren, die we graag delen: sharing = caring
  • deskundigheid nemen wij ernstig - onszelf een pak minder - daarom scholen we onszelf permanent bij
  • we hebben het gehad met de klassieke, old-school manier van adviesverlening  en coaching en wij menen dat dat anders kan
  • culturele creatieven, constructieve dwarsliggers, omdenkers, friskijkers, aan-de-bomen-schudders, af-en-toe-regelrecht-tegen-de-schenen-trappers,  nieuwe durvers zijn allemaal 'koosnaampjes' voor ons
  • we geloven dat het kantelpunt waarop de wereld zich momenteel bevindt een fantastische opportuniteit is voor transformatie

Bij die transformatie begeleiden we jou graag, met bangelijk veel goesting en passie...

Gebundelde takken kan je niet breken
Afrikaans gezegde

Last van NEGATIEVE STRESS, burn-out of bore-out?

Cristin Van Ooyen biedt jou behalve stress en BO-coaching ook lichaamswerk en relaxatie door ademhalingsoefeningen aan. Ze heeft haar praktijk niet ver van de mijne, op de Berlaarsesteenweg in Lier en werkt ook vanuit een groepspraktijk in Mechelen. Als je hoofd wel wil tot rust komen, maar je lichaam daar moeite mee heeft, lees je op haar website wat zij voor jou kan doen.

Wil je als BEELDDENKER je communicatieskills verbeteren ?

Sommige kantelklanten ontdekken dat ze beelddenker zijn. Mensen die worstelen met hun 'andere' denkvoorkeurstijl en die expliciet verder willen begeleid worden op hun beelddenkerskwaliteiten, verwijs ik graag door naar Saskia Smet van Numentum die zich hierin specialiseert.

Je kan bij haar deelnemen aan online opleidingen, webinars en langdurige coachingstrajecten bij haar volgen. Saskia werkt op locatie of via internet en richt zich zowel op particulieren als op bedrijven.

Wil jij als HSP je HOOGSENSITIVITEIT leren omarmen?

Test of je hoogsensitief bent

Deze test geeft een indicatie, via de link opent de pagina van HSP Vlaanderen.

Laat je coachen

Sabine Vanquaillie begeleidt met haar bedrijf Kus de Kikker sensitief sterke mensen die hun hoogsensitiviteit als een extra kwaliteit in hun leven beschouwen, of dat graag zouden willen leren.

Voelt kiezen als verliezen voor jou? Misschien ben jij een CREATIEF GENERALIST...

Als jij een creatief generalist bent - klik hier voor een inspirerende TED talk over dat onderwerp -  zal dit Manifest van de Creatieve Generalist je zeker inspireren. Dit boek van Suyin Aerts dat uitkwam in 2022 is ook een aanrader.

Maar het is toch vooral Silvia Derom die sinds 2014 de term 'creatief generalist' in Vlaanderen op de kaart heeft gezet. Neem gerust met mijn groeten contact met haar op. Ooit behoorde ik zelf tot haar pool van coaches, maar voor deze generalist voelde 'zich beperken tot creatieve generalisten als doelgroep' opnieuw te beperkend ;-).

Verdiepend LICHAAMSWERK om het cognitieve aspect van het kantelen te vervolledigen...

Je lichaam is vaak de eerste bode van het feit dat je op een kantelpunt staat

Er extra aandacht aan schenken, is dan absoluut aan de orde

Ter ondersteuning van het cognitieve zelfreflectie- en introspectieproces waarbij ik je graag begeleid, is lichaamswerk een welkome aanvulling. Er bestaan veel types lichaamswerk, ik som er hier slechts enkele op. Ik verwijs daarbij naar mensen die ik persoonlijk ken, hetzij als klant, hetzij als leverancier. Contacteer hen vooral met mijn groeten en voel zelf of 'de klik' met hen er is...

Ik heb geen commerciële banden met deze dienstverleners en geniet geen financieel voordeel bij deze verwijzingen.


Wel-zijn vind je balans: Stress & burn-outcoaching - Cristin Van Ooyen

Cristin Van Ooyen biedt jou als gezondheidsbegeleider lichaamswerk en relaxatie door ademhalingsoefeningen aan. Ze heeft een eigen praktijk niet ver van de mijne, op de Berlaarsesteenweg in Lier en werkt ook vanuit groepspraktijken op andere locaties.

Ik waardeer haar 'cut the crap, neem je verantwoordelijkheid'-aanpak als coach, in combinatie met haar kennis van ontspannings- en ademtechnieken.


Pure-Essence Yoga - Tanja Gysbrechts

Vanuit haar ervaringsdeskundigheid met burn-out ontdekte Tanja Gysbrechts de geneugten van yin-yoga en die ontdekking was haar kantelpunt.

Vandaag geeft ze zelf les in Lier in verschillende yogavormen en gebruikt ze haar eigen ervaringen en groeiproces om andere vrouwen te inspireren. Je vindt haar yogaruimte op de Kesselsesteenweg in Lier.


How about healthy - hormoonfactor voedingsadvies - Leen Pairon

Als Trainer Hormoonfactor is het Leen's missie om haar kennis te delen over hoe je tot een optimale hormoonbalans kan komen als vrouw. Zo helpt ze jou op weg naar een energieke levensstijl en gezond gewicht.

Je leest er alles over op haar website en via haar Facebookpagina waarop ze geregeld lekkere receptideetjes deelt. Haar workshops zijn een eye-opener!

 


Winsideout - Winni De Haes - orthomoleculair voedingsdeskundige

Winni werkte lang in de farma-industrie waar ze ontdekte dat we onze gezondheid beter pro-actief kunnen bejegenen. Ze deelt toffe recepten op Instagram waarmee je kan gezondigen en inspireert mama's en (andere) 'high performers' rond een gezonde leefstijl.

Warm aanbevolen...

 


Sparkl'in voice - Katrien Van Geystelen - stemcoach

Katrien Van Geystelen doet mooi werk bij sparklin' voice.

Een stem hebben, dat gaat ook over gehoord worden, ademen, plek innemen. Leer er bij haar meer over en voel je beter begrepen door je publiek...

BUSINESSCOACHING voor solopreneurs

Ondernemen in je eentje is best een pittige uitdaging. Als jij bovendien graag het 'business as usual'-geleuter en het Vlerick-managementschooljargon overstijgt omdat jij op zoek bent naar verbinding, diepgang en zingeving in je ondernemerschap, dan heb je een net-even-anders coach nodig.

Dat type begeleiding vind je bij Soulworx, het bedrijf van Aurélie De Kinderen.

Ik waardeer Aurélie om de puurheid in wat ze doet, de schoonheid van het materiaal dat ze ontwikkelt en de unieke combo van business & soul die zij echt ademt.

We waren in een vorig leven als organisatieadviseur al collega's en zijn dat nu opnieuw, als zelfstandig coach voor bezielde mensen. Zij specialiseert zich vandaag in online groepstrajecten op maat van bezielde ondernemers, terwijl ik me richt op individuele, analoge begeleiding van ondernemende midlifers en laatbloeiers die als innerpreneur, intrapreneur OF entrepreneur door het leven gaan.

Vredevoller in het leven staan dankzij VERBINDENDE COMMUNICATIE

Ondertussen komen er steeds meer trainers in Verbindende Communicatie (VC) bij. Dat is een gunstige evolutie want VC is een wetenschappelijk bewezen methode om vredevol door het leven te kunnen gaan. Lees er het boekje 'vrede kan je leren' van Thomas d'Ansembourg en David Van Reybrouck maar eens op na...

Ik raad mijn klanten aan om kennis te maken met deze bijzondere methodiek die, eens je haar goed onder de knie hebt, veeleer een manier van leven wordt. 

Wil je zelf verbindend leren communiceren? Vind hier een opleider die bij jou past:

Walk your talk - Els Van Beveren

Els Van Beveren zet met haar bedrijf Walk your Talk neer waar zij ook als mens voor staat: grenzen afbakenen, opkomen voor jezelf op een manier die bij jou past, zaken realiseren vanuit authenticiteit in plaats vanuit uit hiërarchie, omgaan met 'moeilijke' mensen en je eigen emotie onder controle houden.

 

Human Matters - Erwin Tielemans

Erwin's focus ligt op kwaliteitsvol werk en arbeidsvreugde. Hij organiseert met zijn bedrijf Human Matters opleidingen in verbindende communicatie (VC), maar ook verbindend leidinggeven, verbindende besluitvorming, feedback vanuit VC, vergaderingen volgens VC en conflicthantering. Hij richt zich zowel op bedrijven als individuen.

Levensplezier - Nanja

Nanja benadert verbindende communicatie op een lichaamsgerichte manier.

Zo kan je bij haar ook terecht voor bio-danza.