Het is mijn missie om ervaren, creatieve kenniswerkers te begeleiden naar een professioneel leven dat hen voldoening schenkt. Dankzij voldoening van onze bijdrage en waardering voor onze talenten ervaren wij immers zingeving in ons leven, overstijgen we onszelf en worden we de meest bevlogen en betrokken medemensen waar onze wereld - die ook op een kantelpunt staat - nood aan heeft.

Ilse Schorrewegen

Kantelaar, Kantelpunt

Loopbaanbegeleiding in Lier

 

 • Sta jij op een professioneel kantelpunt en wil je kantelen?
 • Ben jij theoretisch opgeleid, gebruik jij als kenniswerker hoofdzakelijk je hoofd voor je werk?
 • Beschouw je jezelf als creatief, in denken of in doen?
 • Heb je vele jaren professionele ervaring op de teller staan?
 • Vlot het moeilijk in je eentje om in beweging te komen of te reflecteren over je loopbaan?
 • Ben je daarom op zoek naar professionele begeleiding door een ervaren sparringspartner die meedenkt op jouw niveau?
 • Vind jij referenties van tevreden klanten belangrijk?

Dan ben je bij Kantelpunt aan het juiste adres voor loopbaanbegeleiding in Lier, zowel als werknemer, ambtenaar of als zelfstandige.

Kantelen die handel!


 

 

Kantelaar (m/v) (< van Dale 2030> <Vl.) 1. Begeleider van mensen die het leven fundamenteel anders, duurzamer en mensgerichter willen en daar niet alleen over denken maar het ook echt willen doen. 2. Ondernemend individu dat zelf het lef heeft te kantelen naar bewust zijn en zingeving. 3. Kan een nieuwe orde en een beweging creëren, als koploper, verbinder en strateeg.

Synoniemen: friskijker, constructief dwarsligger, omdenker, radicaal vernieuwer

 


Waarom voor een Kantelaar kiezen?

 

Ilse Schorrewegen - Kantelpunt - www.kantelpunt.beAls zelfstandig en onafhankelijk Kantelaar begeleid ik voltijds mensen op een professioneel kantelpunt in hun leven. Loopbaanbegeleiding volgen bij Kantelpunt betekent een gepersonaliseerde aanpak genieten bij één persoon die jou kantelproces van A - Z behartigt. Van gratis telefonisch kennismakingsgesprek tot en met nazorg achteraf: wie je ziet, is wie je krijgt.

Dankzij meer dan 25 jaar professionele ervaring - onder andere als Organisatie-adviseur en HR manager - kom je bij een ervaren arbeidsmarktexpert terecht die vertrouwd is met de professionele uitdagingen van werknemers en zelfstandigen, ook uit eigen ervaring.

Honderden tevreden klanten uit Lier, Boechout, Vremde, Bevel, Beerzel, Nijlen, Berlaar, Emblem, Edegem, Geel, Kessel, Geel, Nijlen, Sint Katelijne Waver, Keerbergen, Mechelen, Lint, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk, Oelegem, Ranst, Broechem, Duffel, Herenthout, Grobbendonk, Putte, Wommelgem, Wijnegem, Mortsel, Kontich, Wilrijk, Antwerpen, Testelt, Schoten, Schilde, Brasschaat, Zoersel, Hoogstraten en nog veel verder gingen jou al voor.

Enkele van hen delen hier hun ervaringen. Laat je door hun verhalen inspireren, maar wees gerust: elk kantelcoachingstraject is voor mij maatwerk want jij bent uniek, net zoals jouw professionele uitdaging.

Overweeg jij ook te kantelen onder mijn begeleiding? Vul het formulier in, ik contacteer je graag voor een gratis verkennend gesprek, da's veel persoonlijker.

Ilse Schorrewegen

 • Vul hier het mailadres in waarop Kantelpunt jou mag contacteren
 • Vul hier je telefoonnnummer in als volgt: +32 xxx xx xx xx
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wat is loopbaanbegeleiding eigenlijk?

Loopbaanbegeleiding is de professionele ondersteuning naar aanleiding van een loopbaanvraag van professioneel ACTIEVE personen bij het nemen van loopbaankeuzen-en beslissingen. Ben je momenteel werkloos, dan kom je niet in aanmerking voor gesubsidieerde loopbaanbegeleiding, wel voor het KANTEL!-traject waarin je zelf kan investeren. Ben je zelfstandige en beroepsactief, dan kom je wel in aanmerking voor gesubsidieerde loopbaanbegeleiding.

Tijdens dat proces staan het ontdekken, versterken of het ontwikkelen van jouw loopbaancompetenties centraal zodat jij nu en in de toekomst jouw loopbaan ZELF actief kan beheren en je arbeidsmarktpositionering kan versterken.

Het initiatief tot aanvragen van de loopbaanbegeleiding vertrekt altijd van jou als individu. De loopbaanbegeleiding vormt geen standaard onderdeel, voorbereiding of sluitstuk van een andere vorm van begeleiding, opleiding of coaching. Daarmee verschilt loopbaanbegeleiding bijvoorbeeld van outplacement.

Een loopbaanbegeleiding resulteert in de opmaak van een Persoonlijk Ontwikkelings Plan en heeft een impact op jouw inzetbaarheid en flexibiliteit op de arbeidsmarkt. Je neemt het roer van je eigen levensloopbaanpad bewust in handen zeg maar.

 • Heb jij meer vragen over loopbaanbegeleiding? Je vindt hier een heleboel antwoorden en ik beantwoord je vragen met plezier tijdens ons verkennend gesprek.
 • Vind jij een persoonlijke ontmoeting vooraf leuker? Check dan hier wanneer er evenementen gepland zijn.

 


Kan ik coaching bij Kantelpunt met loopbaancheques betalen?

Label Loopbaancheque bij Kantelpunt - www.kantel.be

Financier je loopbaancoachingstraject via loopbaancheques, zoek Kantelpunt onder de naam Vind, Coach en Hou talent bij VDAB.

Ja, je coachingstraject kan je - onder bepaalde voorwaarden die je hier leest - financieren met loopbaancheques, een subsidievorm van de Vlaamse overheid, uitgereikt via VDAB.

Extra goed nieuws: dit voordeel geldt ook voor zelfstandigen!

Tijdens ons telefoongesprek leg ik je met plezier uit hoe dit werkt...

 

Kantelpunt

www.kantel.be

Kantelpunt, Benedenbaan 26, 2500 Lier

 

 

Kantelpunt praktijkruimte

Benedenbaan 26, 2500 Lier

TEL +32 477 30 66 99

https://www.kantel.be/droomambassadeur-voor-kantelpunt/

Wil jij proeven van kantelen?

Vrijblijvend een aantal coachingsvragen ontvangen die jou alvast meer rust in je hoofd bieden: zegt je dat wat?

Vul hieronder je gegevens aan en ik stuur ze in jouw richting.

Van harte,

Ilse Schorrewegen

Je voorproefje is onderweg. Veel plezier ermee!

Share This