Loopbaanbegeleiding in Lier

Ben jij op zoek naar loopbaanbegeleiding in Lier? Wil jij de voor jou beste coach kiezen uit het ruime aanbod? Daar help ik je graag bij.

 • Sta jij op een professioneel kantelpunt en wil je kantelen?
 • Vlot het moeilijk in je eentje om in beweging te komen?
 • Wil jij graag bewust reflecteren over je loopbaan om daarna doordachte stappen te kunnen zetten?
 • Ben jij theoretisch opgeleid, gebruik jij als kenniswerker hoofdzakelijk je hoofd om je werk uit te kunnen voeren?
 • Beschouw je jezelf als creatief in je denken of in je doen, of ben jij creatief op artistieke wijze?
 • Heb je vele jaren professionele ervaring op de teller staan?
 • Ben je daarom op zoek naar professionele begeleiding door een ervaren sparringspartner?

Dan ben je bij Kantelpunt aan het juiste adres voor loopbaanbegeleiding in Lier, zowel als werknemer, ambtenaar of als zelfstandige.

Het is mijn missie om ervaren, creatieve kenniswerkers te begeleiden naar een professioneel leven dat hen voldoening schenkt. Want dankzij voldoening voor onze professionele bijdrage en waardering voor onze talenten ervaren wij zingeving in ons leven. Daardoor overstijgen we ons eigenbelang en worden we bevlogen en betrokken medemensen waar de wereld zo hard nood aan heeft.

Ilse Schorrewegen

Kantelaar, Kantelpunt

Meer informatie over loopbaanbegeleiding

Wat is het?

Loopbaanbegeleiding is de naam van de individuele coaching die je kan genieten wanneer je als beroepsactief persoon op een professioneel kantelpunt staat. Jouw eigen functioneren in de professionele context is wat centraal staat bij loopbaancoaching. Deze begeleidingsvorm heeft tot doel jou in staat te stellen het roer van je eigen levensloopbaanpad bewust in handen te nemen. Zo verhoogt jouw inzetbaarheid en flexibiliteit op de arbeidsmarkt.

Wat is het niet?

Loopbaanbegeleiding vormt geen standaard onderdeel, voorbereiding of sluitstuk van een andere vorm van begeleiding, opleiding of coaching. Daarmee verschilt loopbaanbegeleiding bijvoorbeeld van outplacement, burn-of bore-outbegeleiding, re-ïntegratiebegeleiding na stress & burn-out, brown-outbegeleiding, therapie, life-coaching, ondernemerscoaching, businessconsulting, studie-advies en eindeloopbaanadvies.

Sommige van deze diensten biedt Kantelpunt wel degelijk aan, maar in het kader van andere KANTEL!-trajecten.

Wanneer kiezen voor loopbaanbegeleiding?

 • Wanneer jij als werknemer of als zelfstandige op een professioneel kantelpunt staat én wil kantelen naar een levensloopbaanpad dat jou meer voldoening en zingeving schenkt
 • Als jij een helder zicht wil krijgen op jouw missie in dit leven, op jouw talenten en voor jou belangrijke waarden
 • Om een antwoord te kunnen vinden op de vraag: 'blijf ik, ga ik weg, of leer ik anders omgaan met wat er gebeurt op het werk?'

Vertrouwelijkheid?

Het initiatief tot het aanvragen van loopbaanbegeleiding vertrekt overigens altijd bij jou. Jouw werkgever wordt nooit betrokken bij dit proces en heeft zelfs geen weet van het feit dat jij loopbaancoaching volgt, tenzij jij die informatie zelf met hem of haar deelt.

Hoe?

De begeleiding gebeurt door een loopbaancoach. Je coach helpt jou loopbaankeuzen-en beslissingen te nemen naar aanleiding van een loopbaanvraag. Deze verhelder je eerst samen met je coach, op basis van de professionele uitdaging waarmee jij worstelt.

Loopbaanbegeleiding krijgt altijd vorm in een traject van meerdere uren, gespreid over een periode van een paar maanden. Jouw reflectieproces resulteert in de opmaak van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan - een POP - waarmee jij zelfsturend verder kan nadat het coachingstraject beëindigd is.

Als jij kiest om loopbaanbegeleiding in Lier te volgen bij Kantelpunt, is jouw loopbaancoach een Kantelaar:

 

Kantelaar (m/v) (< van Dale 2030> <Vl.) 1. Begeleider van mensen die het leven fundamenteel anders, duurzamer en mensgerichter willen en daar niet alleen over denken maar het ook echt willen doen. 2. Ondernemend individu dat zelf het lef heeft te kantelen naar bewust zijn en zingeving. 3. Kan een nieuwe orde en een beweging creëren, als koploper, verbinder en strateeg.

Synoniemen: friskijker, constructief dwarsligger, omdenker, radicaal vernieuwer

 

Waarom een Kantelaar als loopbaancoach kiezen?

Ilse Schorrewegen - Kantelpunt - https://www.kantel.be/loopbaanbegeleiding-in-lier/

Omdat jij, net als ik, de zaken graag net even anders aanpakt? Ik koos ervoor om te specialiseren in de begeleiding van een specifiek profiel - ervaren, creatieve kenniswerkers - omdat ik in 2015 ontdekte dat er bijzonder weinig professionele begeleiding op maat van deze toppers bestond. Ook voor zelfstandigen - beoefenaars van een vrij beroep, zaakvoerders, ZZP'ers of freelancers - werkte ik een maatwerktraject uit. Ik kies daarbij resoluut voor diepgang en persoonlijke service. Zo ben ik jouw enige aanspreekpunt doorheen je hele kantelproces, van verkennend telefonisch gesprek tot en met nazorg.

Meer dan 25 jaar professionele ervaring in verschillende functies, sectoren en statuten verzekeren jou van een no-nonsense begeleiding door een voormalig organisatieadviseur en personeelsverantwoordelijke. Dat hoef je echter niet zomaar van mij aan te nemen...

Honderden tevreden klanten

Honderden tevreden klanten uit Lier, Boechout, Vremde, Bevel, Beerzel, Nijlen, Berlaar, Emblem, Edegem, Geel, Kessel, Geel, Nijlen, Sint Katelijne Waver, Keerbergen, Mechelen, Lint, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk, Oelegem, Ranst, Broechem, Duffel, Herenthout, Grobbendonk, Putte, Wommelgem, Wijnegem, Mortsel, Kontich, Wilrijk, Antwerpen, Testelt, Schoten, Schilde, Brasschaat, Zoersel, Hoogstraten en nog veel verder gingen jou al voor.

Klik hier en laat je door hun verhalen inspireren: zij zijn mijn beste ambassadeurs!


Wil jij ook graag kantelen onder mijn begeleiding?

Vul dan het formulier in met jouw kanteluitdaging. Ik contacteer je vervolgens telefonisch, dat is wat persoonlijker en geeft je de kans te voelen of 'het klikt'.

 • Vul hier het mailadres in waarop Kantelpunt jou mag contacteren
 • Vul hier je telefoonnnummer in als volgt: +32 xxx xx xx xx
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wat zijn loopbaancheques?

Tijdens loopbaanbegeleiding staan het ontdekken, versterken of het ontwikkelen van jouw loopbaancompetenties centraal zodat jij nu en in de toekomst jouw loopbaan ZELF actief kan beheren en je arbeidsmarktpositionering kan versterken. Iedereen tussen 19 en 67 kan investeren in een loopbaanbegeleidingstraject. Onder bepaalde voorwaarden subsidieert de Vlaamse overheid bovendien zo'n begeleidingstrajecten door middel van een subsidie met de naam loopbaancheques.

Label Loopbaancheque bij Kantelpunt - https://www.kantel.be/loopbaanbegeleiding-in-lier/

Blijk jij niet in aanmerking te komen voor gesubsidieerde loopbaanbegeleiding? Geen nood: investeer dan zelf in je persoonlijke ontwikkeling. Iedereen kan immers kantelen, ook mensen die werkloos zijn of momenteel door ziekte niet kunnen werken. Je leest hier meer over de andere begeleidingsvormen die ik aanbied, met of zonder subsidie.


Kan ik bij Kantelpunt met loopbaancheques betalen?

Ja, loopbaanbegeleiding kan je deels financieren met loopbaancheques. Kantelpunt is immers erkend als loopbaancentrum door VDAB.

Extra goed nieuws: ook zelfstandigen kunnen gebruik maken van loopbaancheques! Contacteer me om meer informatie te vragen!


FAQ - veelgestelde vragen over loopbaanbegeleiding in Lier

Heb jij meer vragen over loopbaanbegeleiding, loopbaancheques of kantelen n.a.v. een kantelpunt in je leven? Je leest hier een heleboel antwoorden op vragen van voorgangers van jou.

Geen tijd om te lezen? Ik vertel je met plezier meer tijdens een telefonisch gesprek dat je aanvraagt door hier te klikken. Tot gauw?

Kantelpunt

Kantelpuntpraktijk en parking

Benedenbaan 26/1 2500 Lier

https://www.kantel.be/droomambassadeur-voor-kantelpunt/

Meer helderheid in je hoofd over dat kantelpunt van jou?

Eens proeven van kantelen, zegt je dat wat?

Vul hieronder je gegevens aan en ik bezorg jou vragen die je helpen om duidelijkheid te krijgen over de richting die je uit wil. Kan je al 'ns proeven of kantelen iets voor jou is...

Van harte,

Ilse Schorrewegen

Je voorproefje is onderweg. Check je mailbox, ook je spamfolder...

Share This