Het is mijn missie om ervaren, creatieve kenniswerkers te begeleiden naar een professioneel leven dat hen voldoening schenkt. Dankzij voldoening van onze bijdrage en waardering voor onze talenten ervaren wij immers meer zingeving in ons leven, overstijgen we ons eigenbelang en worden we bevlogen en betrokken medemensen waar de wereld - die als geheel op een kantelpunt staat - nood aan heeft. 

Ilse Schorrewegen

Kantelaar, Kantelpunt

Loopbaanbegeleiding in Lier

 

 • Sta jij op een professioneel kantelpunt en wil je kantelen?
 • Vlot het moeilijk in je eentje om in beweging te komen of te reflecteren over je loopbaan?
 • Ben jij theoretisch opgeleid, gebruik jij als kenniswerker hoofdzakelijk je hoofd voor je werk?
 • Beschouw je jezelf als creatief, in denken of in doen of artistiek creatief?
 • Heb je vele jaren professionele ervaring op de teller staan en wil je nu meer impact?
 • Ben je daarom op zoek naar professionele begeleiding door een ervaren sparringspartner die het klappen van de zweep op jouw niveau kent?
 • Verwacht jij van jouw begeleider persoonlijke betrokkenheid bij jouw kantelproces en een aanpak die net even anders is?
 • Vind jij referenties van tevreden klanten veel belangrijker dan wat ik over mezelf als begeleider deel? 

Dan ben je bij Kantelpunt aan het juiste adres voor loopbaanbegeleiding in Lier, zowel als werknemer, ambtenaar of als zelfstandige.

Kantelen die handel!


 

 

Kantelaar (m/v) (< van Dale 2030> <Vl.) 1. Begeleider van mensen die het leven fundamenteel anders, duurzamer en mensgerichter willen en daar niet alleen over denken maar het ook echt willen doen. 2. Ondernemend individu dat zelf het lef heeft te kantelen naar bewust zijn en zingeving. 3. Kan een nieuwe orde en een beweging creëren, als koploper, verbinder en strateeg.

Synoniemen: friskijker, constructief dwarsligger, omdenker, radicaal vernieuwer

 


Waarom voor een Kantelaar als loopbaancoach kiezen?

 

Ilse Schorrewegen - Kantelpunt - www.kantelpunt.beAls zelfstandig en onafhankelijk Kantelaar begeleid ik voltijds mensen op een professioneel kantelpunt in hun leven. Loopbaanbegeleiding volgen bij Kantelpunt betekent een gepersonaliseerde aanpak genieten bij één persoon die jou kantelproces van A - Z behartigt. Van gratis telefonisch kennismakingsgesprek tot en met nazorg achteraf: wie je ziet, is wie je krijgt.

Dankzij meer dan 25 jaar professionele ervaring - onder andere als Organisatie-adviseur en HR manager - kom je bij een ervaren arbeidsmarktexpert terecht die vertrouwd is met de professionele uitdagingen van werknemers en zelfstandigen, ook uit eigen ervaring.

Honderden tevreden klanten uit Lier, Boechout, Vremde, Bevel, Beerzel, Nijlen, Berlaar, Emblem, Edegem, Geel, Kessel, Geel, Nijlen, Sint Katelijne Waver, Keerbergen, Mechelen, Lint, Heist-op-den-Berg, Begijnendijk, Oelegem, Ranst, Broechem, Duffel, Herenthout, Grobbendonk, Putte, Wommelgem, Wijnegem, Mortsel, Kontich, Wilrijk, Antwerpen, Testelt, Schoten, Schilde, Brasschaat, Zoersel, Hoogstraten en nog veel verder gingen jou al voor.

Enkelen van hen delen hier hun ervaringen. Laat je door hun verhalen inspireren, maar wees gerust: elk kantelcoachingstraject is voor mij maatwerk want jij bent uniek, net zoals jouw professionele uitdaging.

Overweeg jij ook te kantelen onder mijn begeleiding? Vul het formulier in, ik contacteer je graag voor een gratis telefonisch verkennend gesprek, da's veel persoonlijker.

Ilse Schorrewegen

 • Vul hier het mailadres in waarop Kantelpunt jou mag contacteren
 • Vul hier je telefoonnnummer in als volgt: +32 xxx xx xx xx
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wat is loopbaanbegeleiding eigenlijk?

Loopbaanbegeleiding is de professionele ondersteuning naar aanleiding van een loopbaanvraag van professioneel ACTIEVE personen bij het nemen van loopbaankeuzen-en beslissingen.

 • Ben je momenteel werkloos, dan kom je niet in aanmerking voor gesubsidieerde loopbaanbegeleiding, maar wel voor loopbaanbegeleiding waarin jij zelf investeert, bijvoorbeeld het KANTEL!-traject.
 • Ben je zelfstandige of werknemer en verbonden aan een arbeidsovereenkomst, dan kom je wel in aanmerking voor gesubsidieerde loopbaanbegeleiding.

Tijdens loopbaanbegeleiding staan het ontdekken, versterken of het ontwikkelen van jouw loopbaancompetenties centraal zodat jij nu en in de toekomst jouw loopbaan ZELF actief kan beheren en je arbeidsmarktpositionering kan versterken.

Het initiatief tot aanvragen van de loopbaanbegeleiding vertrekt altijd van jou als individu. De loopbaanbegeleiding vormt dus geen standaard onderdeel, voorbereiding of sluitstuk van een andere vorm van begeleiding, opleiding of coaching. Daarmee verschilt loopbaanbegeleiding bijvoorbeeld van outplacement.

Een loopbaanbegeleidingstraject resulteert in de opmaak van een Persoonlijk Ontwikkelings Plan en heeft een impact op jouw inzetbaarheid en flexibiliteit op de arbeidsmarkt. Je neemt het roer van je eigen levensloopbaanpad bewust in handen zeg maar.

 • Heb jij vragen over loopbaanbegeleiding? Je vindt hier een heleboel antwoorden en ik beantwoord je bijkomende vragen natuurlijk met plezier tijdens ons telefonisch verkennend gesprek dat je aanvraagt door het formulier in te vullen.
 • Vind jij een persoonlijke ontmoeting vooraf leuker? Check dan hier wanneer er evenementen gepland zijn.

 


Kan ik coaching bij Kantelpunt met loopbaancheques betalen?

Label Loopbaancheque bij Kantelpunt - www.kantel.be

Kantel dankzij de inzet van jouw loopbaancheques: https://www.vdab.be/loopbaancheques

Ja, je coachingstraject kan je - onder bepaalde voorwaarden die je hier leest - financieren met loopbaancheques, een subsidievorm van de Vlaamse overheid, beheerd via VDAB.

Extra goed nieuws: dit voordeel geldt ook voor zelfstandigen!

Tijdens ons telefoongesprek leg ik je met plezier uit hoe dit werkt...

 

Kantelpunt

www.kantel.be

Kantelpunt, Benedenbaan 26, 2500 Lier

 

 

Kantelpunt praktijkruimte

Benedenbaan 26, 2500 Lier

TEL +32 477 30 66 99

https://www.kantel.be/droomambassadeur-voor-kantelpunt/

Wil jij proeven van kantelen?

Meer helderheid in je hoofd over dat kantelpunt van jou: zegt je dat wat?

Vul hieronder je gegevens aan en ik bezorg jou vragen die ook tijdens een coachingstraject aan bod kunnen komen. Kan je al 'ns proeven of kantelen iets voor jou is...

Van harte,

Ilse Schorrewegen

Je voorproefje is onderweg. Check je mailbox, ook je spamfolder...

Share This