VISIE

Tijdens mijn werk als Kantelaar ontdekte ik dat wij tegenwoordig vooral verbinding ontberen. We missen verbinding met elkaar, met de andere. Er ontbreekt ook verbinding met 'het andere' ondanks alle elektronische middelen die daartoe beschikbaar zijn. Maar bovenal ontberen we verbinding met onszelf! Dat resulteert in angst en onzekerheid. Die emoties hebben dan weer een impact op ons dagelijks functioneren en de keuzes die we al dan niet maken in ons leven.

Je voelt je geleefd omdat je op automatische piloot door het leven racet, gedreven door een economisch model dat psychologisch en ecologisch onhoudbaar is. Wanneer het kantelpunt bereikt is, kan je niet anders dan kantelen.

Door de verbinding met jezelf te herstellen durf je veel vrijer verbinding met 'anderen' en met 'het andere' aan te gaan. Door jouw essentie, jouw waarom te voelen, te leren benoemen en in de wereld te zetten maakt angst plaats voor moed en liefde.

'Zo binnen, zo buiten' is het principe dat hierachter zit. Hoe jij je voelt, vertaalt zich immers in alle levensdomeinen: je werk, je gezin, je verhouding tot familieleden, je vrijetijdsbeleving, je financiële situatie, jouw persoonlijke ontwikkeling en je gezondheid!

Dus als...

  • jij de wereld positief kan veranderen door jezelf beter te leren kennen & met mildheid naar jezelf te kijken...
  • tijdens dat reflectieproces jij je opnieuw de regisseur van je eigen leven gaat voelen...
  • dit een positieve invloed heeft op ALLE facetten van je leven...
  • en jij daardoor een fijner mens wordt voor je omgeving...

Waarom zou je dan wachten om zelf te kantelen?

MISSIE

Mijn missie is als Kantelaar bijdragen aan een maatschappij waarin zelfbewuste mensen hun persoonlijk ego en eigenbelang overstijgen dankzij de waardering die ze krijgen voor hun talenten. De zingeving die ze daardoor ervaren in hun leven is een prachtige bonus.

We hebben namelijk meer dan ooit nood aan de bevlogenheid en betrokkenheid van elk individu in onze wereld die op vele vlakken op een kantelpunt staat.

Zelfbewuste, gemotiveerde en positief kritische mensen die zich verenigen in mensgerichte, duurzame bedrijven en organisaties vormen een toprecept voor de bezielde maatschappij waarin ik zelf wil leven. Kantelen die handel!

Want 'de maatschappij', dat zijn wij! En transitie kan maar slagen als ze gedragen wordt door heel veel individuen. Daarom: verander de wereld, begin bij jezelf.

Met het doel van een bezielde, warme maatschappij voor ogen werd ik in 2015 zelfstandig Kantelaar / Levensloopbaanbegeleider na een boeiende carrière van meer dan 25 jaar in uiteenlopende sectoren, functies en niveaus. Sedertdien begeleid ik geëngageerde, ervaren, creatieve kenniswerkers die willen kantelen naar een leven waarin ze meer voldoening en zingeving ervaren.

Via individuele coachingstrajecten begeleid ik mensen naar een bewuster leven waardoor zij ook meer impact ervaren op de wereld rondom hen.

Dat ik daar zelf ontzettend veel zingeving en plezier uit haal, is mijn persoonlijke bonus.

Ilse Schorrewegen - Kantelaar bij Kantelpunt

Eén machine kan het werk doen van 50 gewone mensen.
Geen enkele machine kan het werk doen van één bevlogen individu.
Elbert Hubbart

https://www.kantel.be/loopbaanbegeleiding-als-zelfstandige/

Wil jij PROEVEN van kantelen ?

Ervaren wat 'kantelen' jou zoal kan brengen, zegt je dat wat?

Vul dan hieronder je gegevens in, ik inspireer je de komende tijd graag!

Je kan je altijd uitschrijven, dat spreekt voor zich.

 

Ilse Schorrewegen

Je voorproefje is onderweg. Check je mailbox, ook je spamfolder...

Share This