MISSIE

Mijn missie als Kantelaar is bijdragen aan een maatschappij waarin zelfbewuste mensen hun ego en eigenbelang overstijgen dankzij de waardering die ze krijgen voor hun talenten. De zingeving die ze daardoor ervaren is een prachtige bonus.

We hebben namelijk meer dan ooit nood aan de bevlogenheid en betrokkenheid van elk individu. Onze wereld staat immers op vele fronten op een kantelpunt!

Zelfbewuste, gemotiveerde en positief kritische mensen die zich verenigen in mensgerichte, duurzame bedrijven en organisaties vormen een toprecept voor de bezielde maatschappij waarin ik zelf wil leven. Kantelen die handel!

Transitie kan immers maar slagen als ze gedragen wordt door heel veel individuen. Verander de wereld, begin bij jezelf. Want 'de maatschappij': dat zijn wij.

Met dit doel voor ogen werd ik in 2015 zelfstandig Kantelaar / Loopbaanbegeleider. Een heel bewuste keuze na een boeiende carrière van meer dan 25 jaar in uiteenlopende sectoren, functies en niveaus. Sedertdien begeleid ik voltijds geëngageerde, ervaren, creatieve mensen die willen kantelen naar een leven waarin ze meer voldoening en zingeving ervaren.

Via individuele KANTEL!-coachingstrajecten op maat en loopbaanbegeleleiding begeleid ik hen naar een bewuster leven waardoor zij ook meer impact ervaren op de wereld rondom hen.

Dat ik daar zelf ontzettend veel zingeving en plezier uit haal, is mijn persoonlijke bonus.

Ilse Schorrewegen - Kantelaar bij Kantelpunt

VISIE

Tijdens mijn werk als Kantelaar ontdekte ik dat wij tegenwoordig vooral verbinding ontberen. We missen verbinding met elkaar, met de andere maar bovenal ontberen we verbinding met onszelf! Er ontbreekt ook verbinding met 'het andere', ondanks alle informatie en tools die vandaag beschikbaar zijn.  Dat resulteert in angst en onzekerheid. Die emoties hebben dan weer een impact op ons dagelijks functioneren en de keuzes die we al dan niet maken in ons leven.

Je voelt je geleefd omdat je op automatische piloot door het leven racet, gedreven door een economisch model dat psychologisch en ecologisch onhoudbaar is. Wanneer voor jou het kantelpunt bereikt is, kan je niet anders dan kantelen. Da's spannend en moeilijk, maar niet onmogelijk!

Door in zo'n periode de verbinding met jezelf te herstellen, durf je meteen veel vrijer verbinding met 'anderen' en 'het andere' aan te gaan. Door jouw essentie, jouw waarom te voelen, te leren benoemen en in de wereld te zetten, maken kwetsbaarheid en angst plaats voor moed en kracht. Kracht om te kantelen!

'Zo binnen, zo buiten' is het principe dat hierachter zit. Hoe jij je voelt, vertaalt zich immers in alle levensdomeinen: je werk, je gezin, je verhouding tot familieleden, je vrijetijdsbeleving, je financiële situatie, jouw persoonlijke ontwikkeling en je gezondheid!

Dus als...

  • jij de wereld positief kan veranderen door jezelf beter te leren kennen ...
  • al tijdens dat reflectieproces jij je opnieuw de regisseur van je eigen leven gaat voelen...
  • dit een positieve invloed heeft op ALLE facetten van je leven...
  • en jij daardoor een fijner mens wordt voor je omgeving...

Waarom zou je dan wachten om zelf te kantelen?

Eén machine kan het werk doen van 50 gewone mensen.
Geen enkele machine kan het werk doen van één bevlogen individu.
Elbert Hubbart

www.kantel.be

Hallo, fijn dat je hier rondkijkt...

Wil jij graag gratis proeven van kantelen?

Vul hieronder je gegevens in, ik inspireer je graag,

zolang jij het waardevol vindt...

 

Ilse Schorrewegen

Kantelaar

De inspiratie is onderweg. Check je mailbox, ook je spamfolder...

Share This