VISIE

Tijdens mijn werk als Kantelaar ontdekte ik dat mensen tegenwoordig vooral verbinding ontberen.  We missen verbinding met elkaar – 'de ander' – verbinding met 'het andere', maar bovenal verbinding met onszelf! Dat resulteert in angst en onzekerheid. Die hebben dan weer een impact op ons dagelijks functioneren en de keuzes die we – al dan niet - maken in ons leven.

Je voelt je geleefd omdat je op automatische piloot door het leven racet, gedreven door een economisch model dat psychologisch en ecologisch onhoudbaar is. Wanneer het kantelpunt bereikt is, kan je niet anders dan kantelen.

Door de verbinding met jezelf te herstellen - door jouw essentie, jouw waarom te voelen, te leren benoemen en in de wereld te zetten - durf je veel vrijer verbinding met 'anderen' en met 'het andere' aan te gaan. Angst maakt dan plaats voor moed en liefde.

'Zo binnen, zo buiten' is wat hierachter zit. Hoe jij je voelt, vertaalt zich in al je levensdomeinen: je werk, je gezin, je verhouding tot familieleden, je vrijetijdsbeleving, je financiële situatie, jouw persoonlijke ontwikkeling en - last but not least - je gezondheid!

  • Als je de wereld positief kan veranderen door jezelf beter te leren kennen & met mildheid naar jezelf te kijken...
  • Als je je tijdens dat proces opnieuw de regisseur van je eigen leven gaat voelen...
  • Als dit een positieve invloed heeft op ALLE facetten van je leven...
  • Als je daardoor een fijner mens wordt voor je geliefden...

Waarom zou je dan wachten om zelf te kantelen?

MISSIE

Mijn missie met Kantelpunt is bijdragen aan een maatschappij waarin zelfbewuste mensen hun persoonlijk ego en eigenbelang overstijgen dankzij de waardering die ze krijgen voor hun talenten. De zingeving die ze daardoor ervaren in hun leven is een prachtige bonus.

We hebben namelijk meer dan ooit nood aan de bevlogenheid en betrokkenheid van elk individu in onze wereld die op vele vlakken op een kantelpunt staat.

Zelfbewuste, gemotiveerde en positief kritische mensen in mensgerichte, duurzame bedrijven vormen een toprecept voor de bezielde maatschappij waarin ik zelf wil leven.

'De maatschappij', dat zijn wij! Dus kan transitie maar slagen als ze gedragen wordt door heel veel individuen.

Met dat doel voor ogen werd ik in 2015 – na een boeiende carrière van meer dan 25 jaar in uiteenlopende sectoren, functies en niveaus – zelfstandig Kantelaar / Levensloopbaanbegeleider. Sedertdien begeleid ik geëngageerde, ervaren, creatieve kenniswerkers die willen kantelen naar een professioneel leven waarin ze meer voldoening en zingeving ervaren.

Via individuele coachingstrajecten begeleid ik hen naar een bewuster leven waarin zij meer impact hebben op de wereld rondom hen.

Dat ik daar zelf ontzettend veel zingeving en plezier uit haal, is mijn bonus...

Ilse Schorrewegen - Kantelaar bij Kantelpunt

Eén machine kan het werk doen van 50 gewone mensen.
Geen enkele machine kan het werk doen van één bevlogen individu.
Elbert Hubbart

https://www.kantel.be/droomambassadeur-voor-kantelpunt/

Wil jij proeven van kantelen?

Meer helderheid in je hoofd over dat kantelpunt van jou: zegt je dat wat?

Vul hieronder je gegevens aan en ik bezorg jou vragen die ook tijdens een coachingstraject aan bod kunnen komen. Kan je al 'ns proeven of kantelen iets voor jou is...

Van harte,

Ilse Schorrewegen

Je voorproefje is onderweg. Check je mailbox, ook je spamfolder...

Share This