Coachingsaanbod op maat van senior professionals op een kantelpunt in hun werk of leven

Volg kantelcoaching en kom in beweging waar je vandaag vastloopt

Als ervaren levensloop- en loopbaancoach met honderden tevreden klanten, nodig ik je als senior professional uit voor een transformerend kantelcoachingstraject waarbij ik jou begeleid bij het verhelderen van de stappen die jij als midlifer of ouder in je leven wil zetten, zodat je om durft ombuigen wat niet meer goed voelt en durft kiezen voor wat je wél wil.

Als sparringspartner/ adviseur / mentor en coach denk ik gedurende een langere periode in alle discretie en volledig onafhankelijk van je werkgever met je mee over je professionele rol, als zelfstandige of werknemer, ook als je tijdelijk niet beroepsactief bent.  Dankzij gepersonaliseerde mentale ondersteuning krijg jij concrete handvaten om meer zelfvertrouwen en daadkracht te ontwikkelen bij het vormgeven van je eigen toekomst, of om net meer rust te ervaren.

Tijdens zo'n traject ontdek je hoe je zelf zin kan toevoegen aan je leven, zodat je meer impact krijgt op en meer voldoening haalt uit je leven.

Voor slechts 1500 euro (*) geniet jij zo'n individueel coachingstraject dat ik helemaal op jouw maat uitwerk.

Als bonus krijg je toegang tot een uitgebreide mediatheek die jou uren opzoekwerk bespaart in het gigantische aanbod online-linken, zelfhulp-boeken- en videos. Ideaal voor drukbezette mensen die geen tijd op overschot hebben en een confronterende spiegel niet schuwen...


PS 1: kamp jij vooral met een vraag over je loopbaan, dan kan je jouw kanteltraject als beroepsactief zelfstandige of werknemer financieren via een VDAB-subsidie met de naam loopbaancheques; zo'n traject is gebonden aan strikte voorwaarden, maar de Vlaamse overheid financiert wel het grootste deel waardoor een eventuele financiële drempel (*) verdwijnt - klik hier voor meer informatie

PS 2: als zelfstandige heb jij ook recht op loopbaancheques en kan jij bovendien een niet-gesubsidieerd coachingstraject inbrengen als kost; klik hier voor meer informatie

PS3: heb jij een kantelvraag die je loopbaan overstijgt, kies dan voor levensloopbaancoaching, zonder subsidie en zonder vormvereisten opgelegd door de overheid, dus helemaal op JOUW maat geschreven...


Praat je liever met mij over de verschillende mogelijkheden om te kantelen? Klik hier om door mij gecontacteerd te worden:

Kies voor levensloopbaancoaching...

Is je eindeloopbaan in zicht en acht jij jezelf nog te jong om je als 'gepensioneerd' te gedragen? Wil jij daarom optimaal mentaal voorbereid dat nieuwe, niet-beroepsactieve deel van je leven ingaan?

Groot gelijk als jij...

 • nog heel wat te betekenen hebt en in kaart wil brengen wat en hoe je dat kan aanpakken NA je pensioen
 • 'het zwarte gat' vreest en daarop wil anticiperen
 • op zoek bent naar onafhankelijke en professionele begeleiding om van jouw pensioen iets te maken waar je naar uitkijkt, in plaats van er bang voor te zijn

Kies voor loopbaanbegeleiding

als jij de regie van je professioneel leven zelf in handen wil nemen...

 

 • Werk jij frequent thuis maar zorgt dit voor conflictsituaties, met andere gezinsleden?
 • Werk jij frequent thuis maar zorgt dit voor conflictsituaties, met je werkgever?
 • Moet jij plaats-en tijdsonafhankelijk werken van je werkgever en ben je op zoek naar handvaten om dat aangenamer te maken zodat je je opnieuw verbonden voelt met je collega's?

klankbordgesprek: ad hoc advies of mentoring op maat

Is jouw uitdaging belangrijk én dringend?

Loopbaanbegeleiding als zelfstandige

250 € exclusief btw
150 € als je eerder een coachingstraject bij KANTELPUNT volgde

 

 • Heb jij geen tijd om een volledig coachingstraject te volgen?
 • Ben je wel op zoek naar een ervaren levensloopbaancoach, een onafhankelijk arbeidsmarktdeskundige, zonder link met jouw werkgever?
 • Ben je op zoek naar antwoorden rond een afgebakende kwestie, liever gisteren dan morgen?

Dan is een los coachings-, klankbord- of adviesgesprek een waardig alternatief.

Volgde jij al eerder een coachingstraject en heb je nood aan opfrissing, een extra energieboost of een luisterend, niet-oordelend oor?

Ook dan is een klankbordgesprek de beste keuze... Bovendien beloon ik je graag voor je loyauteit.

 

Praktisch - corona

Bij mooi weer coach ik in openlucht: zittend op het terras of al wandelend in een natuurgebied vlakbij.

Is het slecht weer, dan luister ik binnen naar jou, met open venster.

Zelf ben ik gevaccineerd en reken ik erop dat jij je verantwoordelijkheid neemt om je eigen, mijn en anderen hun gezondheid te behoeden:

 • ben je ziek, annuleer dan je afspraak; dat kan kosteloos, ik reken op jouw fair play
 • twijfel je over je eigen gezondheid, die van een huisgenoot of persoon onder jouw hoede, boek dan je geplande sessie om naar een gesprek via video

Show up when you can,

Stay home when you need to

Ilse Schorrewegen

Levensloopbaancoach en eigenaar, Coachingspraktijk kantelpunt