Waardenkader

van

een kantelaar

 

Als zelfstandige heb ik een heldere missie en visie voor mijn bedrijf Kantelpunt, in lijn met het waardenkader dat ik in mijn werk én leven respecteer. 

Hoe is dat bij jou?

 • Ken jij de waarden die voor jou primeren, in je werk en leven?
 • Kan je ze benoemen, durf je ze uitspreken en opnemen in wat je over jezelf deelt met de wereld?
 • Is er een match tussen de waarden van jouw werk-of opdrachtgever en die van jezelf?
 • Kennen jouw klanten - als je werkt als zelfstandige - jouw waarden en kiezen ze bewust voor jou op basis van die waarden?
 • Kennen jouw collega's jouw waarden, weten zij waarvoor jij staat?
 • Weet je welke context, welke omgeving jij nodig hebt om je goed te kunnen voelen, op basis van jouw waardenkader? 
 • Zit je momenteel in zo'n context?

Hoe zou jij het vinden om 'ja' te kunnen antwoorden op deze vragen?

Klik op '+' om het waardenkader van Ilse Schorrewegen te lezen

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honours the servant and has forgotten the gift. Albert Einstein

 • Empathisch is hoe ik in het leven sta. Dankzij empathie kunnen we kantelen naar een fundamenteel andere wereld.

Empathie is de kunst je in je verbeelding te kunnen verplaatsen in de gedachten van andere mensen, waardoor je hun gevoelens en standpunten kan begrijpen, zonder deze te hoeven delen.

 • Integriteit schat ik hoog naar waarde. Trouw zijn aan mezelf en aan bepaalde principes - ook wanneer anderen niet toekijken - sterkt mij op momenten dat het leven uitdagend is.
 • Mens, dier en milieu geen kwaad doen, vind ik een basiswaarde die zelfs niet benoemd zou moeten worden. Streven naar duurzaamheid door kwaliteit & robuustheid te verkiezen boven kwantiteit en fragiliteit hangen daarmee samen. Mijn ambitie is niet 'de grootste willen zijn'. Wel klein en wendbaar zijn om grootse dingen te kunnen doen voor mensen. Bloei verkies ik boven ongebreidelde groei. Zo onderscheid ik me heel bewust van andere marktspelers in mijn vakgebied.
 • Schoonheid geeft een extra dimensie aan mijn zijn, ook in mijn werk. Mooi, gepersonaliseerd materiaal op maat maken en klanten ontvangen op een bijzondere locatie, geeft mij extra energie en vervult mijn behoefte aan creatieve expressie.

Naast deze persoonlijke waarden, sluit ik me helemaal aan bij de waarden opgenomen in het Compass Charter dat ik daarom graag ondertekend heb. Tenslotte kan je ook uit het Kantelmanifesto dat ik in 2020 heb opgesteld naar aanleiding van de Coronacrisis veel leren over de waarden die ik belangrijk vind ik het leven.

Kiezen voelt nooit meer als verliezen van zodra je je waardenkader helder hebt...

Ilse Schorrewegen - Kantelpunt

Professioneel kantelpunt

Wel zin maar geen tijd om nu verder te lezen?

Vul hieronder je gegevens in, ik inspireer je verder via mail.

 

Ilse Schorrewegen

Kantelaar

De inspiratie is onderweg. Check je mailbox, ook je spamfolder...

EPC - Evaluatie van je Persoonlijk Contentement

GRATIS

Vul je gegevens in en ga meteen aan de slag

Aangekomen! Check je mails, ook je SPAM-folder aub