Waardenkader

van

een kantelaar

 

Als zelfstandige heb ik een heldere missie en visie voor mijn bedrijf Kantelpunt uitgewerkt in lijn met het waardenkader dat ik in mijn werk én leven honoreer. Als jij resoneert met die waarden, is klant worden zoveel makkelijker. Zo werkt de wet van de aantrekkingskracht.

En jij, hoe is dat bij jou?

  • Ken jij de waarden die voor jou primeren in je werk en leven?
  • Durf je ze ook uitspreken of opnemen in publicaties?
  • Is er een match tussen de waarden van jouw werk-of opdrachtgever en die van jezelf?
  • Kennen jouw 'klanten' - ook als werknemer heb jij 'klanten', in-of extern - jouw waarden?
  • Weet je welke context jij nodig hebt om je goed te kunnen voelen professioneel, op basis van jouw waardenkader?

Hoe zou het zijn om 'ja' te kunnen antwoorden op die vragen?

Tijdens een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek vertel ik je graag meer over de toegevoegde waarde van inzicht in jouw waardenkader. Vraag zo'n kennismakingsgesprek hier aan.

Waardenkader Ilse Schorrewegen, Kantelaar bij Kantelpunt

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honours the servant and has forgotten the gift. Albert Einstein

  • Empathisch is hoe ik in het leven sta. Empathie is de kunst je in je verbeelding te kunnen verplaatsen in de gedachten van andere mensen, waardoor je hun gevoelens en standpunten kan begrijpen, zonder deze te hoeven delen. Dankzij empathie kunnen we kantelen naar een fundamenteel andere wereld, daar ben ik van overtuigd.
  • Integriteit – trouw zijn aan zichzelf en aan bepaalde principes, ook wanneer anderen niet toekijken - schat ik hoog naar waarde.
  • Mens, dier en milieu geen kwaad doen, is voor mij een basiswaarde. Streven naar duurzaamheid door kwaliteit & robuustheid te verkiezen boven kwantiteit en fragiliteit hangen daarmee samen. Mijn ambitie is niet de grootste te willen zijn, wel klein te zijn in iets groots, bloei belangrijker te vinden dan ongebreidelde groei en me zo te onderscheiden van andere marktspelers.
  • Schoonheid geeft een extra dimensie aan mijn zijn, ook in mijn werk. Mooi, gepersonaliseerd materiaal op maat maken en klanten ontvangen op een bijzondere locatie, geeft mij extra energie en vervult mijn behoefte aan creatieve expressie.

Naast deze persoonlijke waarden, sluit ik me helemaal aan bij de waarden opgenomen in het Compass Charter dat ik daarom graag ondertekend heb. Misschien herken jij jezelf er ook wel in, als innerpreneur?

Kiezen voelt nooit meer als verliezen van zodra je je waardenkader helder hebt...

www.kantel.be

Hallo, fijn dat je hier rondkijkt...

Wil jij graag gratis proeven van kantelen?

Vul hieronder je gegevens in, ik inspireer je graag,

zolang jij het waardevol vindt...

 

Ilse Schorrewegen

Kantelaar

De inspiratie is onderweg. Check je mailbox, ook je spamfolder...

Share This